18 / 04 / 2024

lal gayrimenkul

lal gayrimenkul

MIPIM Uluslararası Gayrimenkul Fuarı'nda Türkiye'yi temsil eden 200 firmadan birisi olan Lal Gayrimenkul AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Öz, sektörün yükselişi için yabancı yatırımcıların büyük önem taşıdığını bildirdi.

Lal Gayrimenkul eğitim seminerlerinde sektörü değerlendiriyor!

Lal Gayrimenkul eğitim seminerlerinde sektörü değerlendiriyor. Lal Gayrimenkul Değerleme, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinde düzenlenen konferansta Geomatik Mühendisliği öğrencilerine gayrimenkul değerleme sektörü hakkında da bilgiler verdi.

Lal Gayrimenkul Değerleme'de 23 Nisan coşkusu!

Lal Gayrimenkul Değerleme, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çocuklar için gerçekleştirilen özel bir etkinlikle kutladı.Çocukları eğlendirmek amacıyla ofise gelen palyaço ve Nasrettin Hoca karakteri ise çocuklar için günün sürprizi oldu.

Lal Gayrimenkul, Gayrimenkul Değerleme esasları için etüt veriyor!

SPL Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı Sınavı Gayrimenkul Değerleme Esasları Modülü için hazırlık amacıyla planlanan 4 haftalık eğitim devam ediyor. Lal Gayrimenkul Gayrimenkul, Değerleme esasları için etüt veriyor...

Lal Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Sait Öz vefat etti!

Lal Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Üyelerinden Emekli Kıdemli Albay Mehmet Sait Öz vefat etti

Nazih Company Gayrimenkul İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nazih Company Gayrimenkul İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Bılal M.M.T., Mamoun I.M. Z.H., Nazıh L.I.L ve Omer Albaktı ortaklığında kuruldu.

Sheref Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Sheref Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Lal Kula tarafından kuruldu.

Majestic Property Consultants Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Majestic Property Consultants Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Mohamad Alı ve malık Bılal E. Khan ortaklığında kuruldu.

Lal Grup Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lal Grup Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Fuat Özdemir ve Enis Ebru Erol ortaklığında kuruldu.

Avukatlara imar barışı eğitimi verildi!

Lal Gayrimenkul Değerleme ve Müşavirlik A.Ş. Ankara Barosunca düzenlenen etkinlikte avukatlara imar barışı uygulamasıyla ilgili sunumlar yaptı.

Dumankaya ve Fi Yapı satılacak mı?

TMSF Başkanı Gülal, gayrimenkul şirketlerinden Dumankaya ve Fi Yapı'nın satışının da masada olduğunu açıkladı. Gülal, "Uluslararası firmayla görüşme halindeyiz. Onlar bitmemiş inşaatları tamamlayarak mağduriyetleri giderecek. Satışı da henüz taslak halinde" dedi.

El Hakim Gayrimenkul Tarım Sağlık Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

El Hakim Gayrimenkul Tarım Sağlık Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Khaled Sekh Mohamad, Ammar Bılal ve İsmail Bılal ortaklığında 750 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Lal Gayrimenkul Değerleme, Proestate 2017'ye katıldı!

Yurt içi ve yurt dışındaki Gayrimenkul konulu fuarları yakından takip eden Lal Gayrimenkul Değerleme A.Ş., Rusya’da gerçekleştirilen PROESTATE Uluslararası Emlak ve Yatırım Forumu’na katıldı.

Kentsel dönüşümde gayrimenkuller nasıl ipotek alınır?

Lal Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Kontrol Birim Müdürü, Gayrimenkul Değerleme Uzmanı, İnşaat Mühendisi Hüseyin Aksoy kentsel dönüşüm sürecinde ipotekli gayrimenkulleri değerlendirdi.

Kentsel dönüşümde matematiksel ve finansal modellemenin önemi!

Lal Gayrimenkul Değerleme Kurumsal Değerleme Müdürü, Gayrimenkul Değerleme Uzmanı, Şehir Plancısı M. Erinç Barış kentsel dönüşüm projelerinde matematiksel ve finansal modellemenin önemini anlattı.

Kentsel dönüşüm mevzuatına bakış ve öneriler!

Lal Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Eğitim Müdürü Gayrimenkul Değerleme Uzmanı, İnşaat Mühendisi Osman Yüksel kentsel dönüşüm mevzuatına dair öneriler verdi..

Lal Gayrimenkul Değerleme MIPIM 2017 Fuarı'na katıldı!

Fransa'nın Cannes kentinde her yıl düzenlenen MIPIM Uluslararası Gayrimenkul Fuarı'nda bu yıl Lal Gayrimenkul Değerleme Şirketi'de yerini aldı.

Hilal Group Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hilal Group Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 120 bin TL sermaye ile bugün Walıd Hılal, Mohammad Shawkı Hılal ve Abdurrahman Hılal imzasıyla kuruldu.

lal gayrimenkul Haberi

lal gayrimenkul

Dünyanın dört bir yanından gelen 21 binin üzerinde sektör temsilcisinin yer aldığı fuarda 2 bin 300 stand açıldı. Türkiye gayrimenkul piyasasının son yülardaki yükselişine dikkat çeken Lal Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Öz, yükselişin sürmesi açısından yabancı yatırımcüarm önemli olduğunu bildirdi. 7 bin 500'ü aşkın şirketin katıldığı fuarın da önemine işaret eden Öz, Türkiye'den 200 şirketi temsilen 600 kişinin katüdığı bilgisini verdi. 



Toplam 4 gün süren ve yeni projelerin görücüye çıktığı MIPIM 2015'te, birbirinden önemli başlıkların değerlendirildiği panel ve çalıştayların da yer aldığı 75 etkinliğin gerçekleştirildiğine dikkat çeken Eda Öz, küresel anlamda sektördeki gelişimin takip edilmesi açısından MIPIM'in çok önemli bir noktada yer aldığını ifade...