25 / 04 / 2024

LC Waikiki taşınıyor mu

LC Waikiki taşınıyor mu

LC Waikiki mağazalarında satışı yapılan senelik 500 milyon adedin üzerindeki ürünler, hem kendi üretim tesislerinde hem de piyasadaki konfeksiyon atölyelerinde üretiliyor. LC Waikiki'nin İstanbul'daki üretim yerlerinin Yalova'ya taşınacağı belirtildi.

İstanbul sanayisi olası İstanbul depremi nedeniyle taşınıyor! İlk durak belli oldu!

İstanbul Sanayi Odası, yüzde 60’ı fay hattında yer alan sanayi tesislerinin taşınması için yol haritası hazırlıyor. Şehirden kaçanların ilk durağı ise Trakya bölgesi oluyor.

Tüm detaylar belli oldu! İstanbul’un o ilçesi işte tam buraya taşınıyor!

yıkımlara neden olan Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli depremlerin ardından gözlerin çevrildiği İstanbul’da ilk güvenli bölgeye taşınmalar başlıyor…

Uber tamamen ücretsiz oldu! Deprem yardım malzemeleri Uber araçlarıyla ücretsiz taşınıyor!

Güneydoğu Anadolu bölgesinde on binlerce binanın yıkıldığı depremin ardından çok sayıda özel şirket yardım çalışmaları yürütüyor. İstanbul'da hizmet veren Uber, belirlenen tarih ve saatlerde deprem bölgesine ulaştırılmak üzere yardım malzemelerini ücretsiz taşıyacağını duyurdu. İşte Uber'in ücretsiz

LC Waikiki’de yüzde 50’ye varan dev indirim başladı! 30 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Uygun fiyatları ve ürün çeşitliliğiyle tüketicinin rağbet ettiği LC Waikiki’de büyük indirim kampanyası başladı.  Peki LC Waikiki markasının hangi ürünleri indirime girdi? Fiyatları kaç TL? İşte detaylar…

LC Waikiki Home’da yüzde 50’ye varan indirim fırsatını kaçırmayın! LCW 30 Ekim 2022 fiyat listesi

Hazır giyim markası LC Waikiki ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Ev ürünleri alanında da satış yaparak mağazalar açan LC Waikiki ev tekstilinde fiyatları indirdi. İşte LCW 30 Ekim 2022 fiyat listesi..

Yeni işe başladın, ne giyeceksin? Ofis şıklığını LC Waikiki’de bulun! 9 Eylül 2022 fiyat listesi..

Yaz tatilinden işe dönüşler başladı. Ofiste ne giyeceğim diye düşünenlerdenseniz eğer, sizin için LC Waikiki’nin satışa sunduğu ofise dönüş koleksiyonunu derledik. İşte LC Waikiki 9 Eylül fiyat listesi..

LC Waikiki ve Koton personel alacak! Başvurular başladı, sakın kaçırmayın!

Son zamanlarda yaşam pahalılığı sürerken vatandaşlar, tek maaşla ev geçindiremediği için ek iş arayışına çıktı. LC Waikiki ve Koton peş peşe işe alım ilanlarını yayımladı! İşte detaylar...

LC Waikiki'den binlerce üründe Anneler Günü'ne özel yüzde 30 indirim! Anneler Günü kampanyasında hangi ürünler var?

Hazır giyim perakendeciliğinde Türkiye'nin önde gelen markaları arasında yer alan LC Waikiki'de Anneler Günü kampanyası başladı. Peki LC Waikiki Anneler Günü kampanyası'nda hangi ürünler var? İşte detaylar....

Fuzul Holding, Zincirlikuyu'ya taşınıyor!

Fuzul Holding, uzunca bir süre Akbank'ın idari ve eğitim binası şeklinde kullandığı Zincirlikuyu'daki binayı satın aldı. Holding, yaz aylarında taşınıyor.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Zekeriyaköy’e taşınıyor!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu ikinci çocuk haberini aldıktan sonra yeni eve taşınma kararı aldı. Çift Zekeriyaköy'e taşınıyor..

Vahap Küçük, LC Waikiki'nin üretim tesisleri için Yalova'dan 3 bin dönüm arazi aldı!

LC Waikiki mağazalarında satışı yapılan senelik 500 milyon adedin üzerindeki ürünler, hem kendi üretim tesislerinde hem de piyasadaki konfeksiyon atölyelerinde üretiliyor. LC Waikiki'nin İstanbul'daki üretim yerlerinin Yalova'ya taşınacağı belirtildi.

Yusufeli 7’nci kez taşınıyor! Taşınma yazın başlayacak!

Yusufeli Barajı nedeniyle sular altına gömülecek ilçede taşınma başlıyor. Yusufeli Kaymakamı Ömer Faruk Özdemir, yeni yerleşim yerine taşınma süreci ise yazın başlayacağını açıkladı.

Boyner taşınıyor: Erenköy'de 2.3 milyon TL'ye bina kiraladı!

1981'de Çarşı adıyla Bakırköy'deki ilk mağazasında müşterilerine hizmet vermeye başlayan Boyner, Şaşkınbakkal'daki yerinden taşınıyor. Boyner yönetimi, Erenköy'de Akiş GYO'ya ait binayı 15 yıllığına 2 milyon 321 bin 666 TL'ye kiraladı...

LC Waikiki taşınıyor mu Haberi

LC Waikiki taşınıyor mu

Vahap Küçük'ü 1997'ye kadar pek kimse bilmezdi. Fransız çocuk giyim markası LC Waikiki'yi almasının ardından kamuoyunda tanımaya başladı. Para Dergisi'nde yer alan habere göre; Küçük, LC Waikiki'yi bu tarihten itibaren büyüttü. Sınırlı sayıda ülkede mağazası olan LC Waikiki, bugün Türkiye'nin en büyük hazır giyim markası haline geldi. Marka, bölgesel bir marka oldu. 

Vahap Küçük, küresel bir marka haline gelmek için de çok ciddi adımlar atıyor. Bugün 50'ye yakın ülkede bini aşkın mağazaya ulaştı. Vahap Küçük'ün kaptanlığında büyümesini sürdüren LC Waikiki'nin 2023'e ilişkin planları de oldukça iddialı. Avrupa'nın en başarılı 3 markasından biri olmayı planlıyorlar. Marka, 2020 itibariyle 22.6 milyar Türk Lirası net satış, yaklaşık 50 bin istihdam, 845 milyon dolar ihracat yaptı.

LC Waikiki mağazalarında satışı yapılan senelik 500 milyon...