25 / 04 / 2024

Fuzul Holding, Zincirlikuyu'ya taşınıyor!

Fuzul Holding, Zincirlikuyu'ya taşınıyor!

Fuzul Holding, uzunca bir süre Akbank'ın idari ve eğitim binası şeklinde kullandığı Zincirlikuyu'daki binayı satın aldı. Holding, yaz aylarında taşınıyor.



Fuzul Grup'un temelleri 1992'de atıldı ve yolculuk Fuzul Otomotiv ile başladı. Bu yolculuk, günümüzde gayrimenkul, AVM işletmeciliği ve sigorta ile sürüyor. 

Grup bünyesinde Fuzul Yapı, Akva Sigorta, Fuzul Ev, Olimpia AVM ve Nevita adında 5 şirket yer alıyor. Türkiye genelinde faizsiz konut ve otomobil alma sistemindeki lider şirketlerden biri olan Fuzul Grup, kurulduğu günden bu güne on binlerce insanın konut ve araba  sahibi olmasına imkan sundu. 

Fuzul Holding, Zincirlikuyu ya taşınıyor!

Yaklaşık 30 senelik geçmişi bulunan Fuzul Grup'un kurucusu Mahmut Akbal, 2020'de Fuzul Holding A.Ş.'yi kurdu ve şirketlerini holding çatısında bir araya getirdi. Holding'in merkezi İstanbul Başakşehir'de yer alıyor. Hala ticaret sicil kayıtlarına göre de Başakşehir'de faaliyetine devam ediyor. 

Para Dergisi'nde yer alan habere göre; fakat yakında şehir merkezine taşınılması planlanıyor. Fuzul Holding, uzunca bir süre Akbank'ın idari ve eğitim binası şeklinde kullandığı Zincirlikuyu'daki binayı satın aldı ve yakın bir zamanda buraya taşınmayı planlıyor. Binanın dış cephesinde Fuzul Holding'in giydirmesi de uygulanmış durumda. Alınan bilgilere göre; şimdi binanın iç düzenlemeleri gerçekleştiriliyor ve yaz aylarında taşınmanın gerçekleşmesi planlanıyor.

FuzulEv, Zincirlikuyu'da 2 yeni bina aldı!


Geri Dön