26 / 04 / 2024

Leasing ve Kobiler Birlikte Güçlü ve Güvenli Yarınlara

Leasing ve Kobiler Birlikte Güçlü ve Güvenli Yarınlara

Finansal Kurumlar Birliği 25 Ocak 2018 tarihinde, İstanbul Ticaret Merkezi Ege Salonu’nda gerçekleşecek “Leasing ve Kobiler Birlikte Güçlü ve Güvenli Yarınlara” buluşmasında inşaat sektörü temsilcileri ile bir araya gelecek. 

Müteahhitlik yasası çıkmalı!

“Leasing ve KOBİ’iler birlikte güçlü yarınlara -İnşaat Sektörüne Leasing Desteği “ buluşması dün gerçekleştirildi. İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu ( İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu buluşmada " Acil olarak müteahhitlik yasasının çıkarılması gerekiyor." dedi..

Finansal kiralama ve inşaat sektörü bir araya geliyor!

“Leasing ve KOBİ’iler birlikte güçlü yarınlara -İnşaat Sektörüne Leasing Desteği “ buluşması 25 Ocak Perşembe günü,İstanbul Ticaret Merkezi Ege Salonu’nda gerçekleşecek ve inşaat sektörü temsilcileri bir araya gelecek...

Leasing desteği inşaat sektörü için can simidi oluyor!

Finansal Kurumlar Birliği 25 Ocak 2018 tarihinde, İstanbul Ticaret Merkezi Ege Salonu’nda gerçekleşecek “Leasing ve Kobiler Birlikte Güçlü ve Güvenli Yarınlara” buluşmasında inşaat sektörü temsilcileri ile bir araya gelecek. 

İnşaat sektöründeki büyümeye leasing desteği!

Türkiye yılın ikinci çeyreğinde inşaat yatırımlarındaki artışla yüzde 5.1 büyürken, finansal kiralama pazarı ise yılın ilk yarısında yüzde 18 büyüdü. Leasing pazarındaki büyümeyi ise iş ve inşaat makineleri leasingi tetikledi.

Leasing sektöründe iş ve inşaat makinelerine talep güçlü!

DenizLeasıng Genel Müdürü Kahraman Günaydın, "İş ve inşaat makineleri, sektör açısından her zaman rekabetin yüksek olduğu ve tüm leasıng şirketlerinin aktif olduğu bir alan" dedi.

İş ve inşaat makineleri leasingde yeniden lider!

Garanti Leasing Genel Müdürü Ünal Gökmen, "İş ve inşaat makineleri grubunu değerlendirdiğimizde geçtiğimiz dönemlerde 'sat ve geri kirala'nın hızlı yükselişi ile kaptırdığı liderlik koltuğunu tekrar aldığını görüyoruz" dedi.

Leasing şirketleri, Doğu’daki yatırımları finanse ediyor!

Terör olaylarına rağmen kredi kısıtlamasına gitmeyen leasing şirketleri, esnek ödeme imkânları ve yeniden yapılandırma ile Doğu’da yatırımları finanse etmeye çalışıyor.

Sinpaş GYO Arı Leasing ile işbirliği çalışmalarına başladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Sinpaş GYO hizmet kalitesini yükseltmek ve alternatif ödeme seçenekleri sunabilmek için, Arı Leasing ile işbirliği çalışmalarına başladı.

Leasing sektöründe 6 milyar dolarlık işlem hacmi bekleniyor!

Bir taraftan iş makinelerinin finansal kiralama modeliyle alımında KDV'nin yüzde 18'den yüzde 1'e inmesi, bir taraftan köprü, otoyol ve metro inşaatları leasing sektörüne moral verdi...

Van'da arsa ve 6 katlı bina satılacak

Van İl Özel idaresi İl Encümeni Başkanlığı, Şerefiye Mahallesi'nde bulunan 1.086 metrekare arsa ve 6 katlı bina satılacak.

Şehrin göbeğinde yeşilin ve sessizliğin keyfini sürüyorum

Nurten Erk Tosuner, Odaproje'nin kurucu ortağı Yelda İpekli'nin Etiler'de ki dairesine konuk oldu. İpekli'nin 220 metrekarelik bu dairesi, Akmerkez'le Boğaziçi Üniversitesi'nin tam ortasında yer alıyor. İstanbul'un en merkezi ve hareketli semtlerinden bir

Dernek ve vakıf gayrimenkullerinin kiralanmasında vergi kesintisi

Buna göre, mazbut vakıflar (Mazbut vakıflar; Cumhuriyet öncesinde kurulmuş olan ve 2762 sayılı Kanun ile idaresi ve denetimi Vakıflar Genel Müdürlüğünce yürütülen ve tek başlarına tüzel kişiliği bulunmayan vakıflardır) hariç olmak üzere vakıflara yapılan

TOKİ'nin Çanakkale, Balıkesir ve Düzce'de açtığı konut yapımı ihaleleri sonuçlandı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından daha önce duyurusu yapılan, Çanakkale-Biga, Balıkesir-Bandırma-Edremit ve Düzce'ye konut, sosyal donatı altyapı ve çevre düzenlemesi işleri için açılan ihaleler sonuçlandı

Leasing ve Kobiler Birlikte Güçlü ve Güvenli Yarınlara Haberi

Leasing ve Kobiler Birlikte Güçlü ve Güvenli Yarınlara

Yapılacak organizasyonda, kendisine bağlı 200’den fazla alt sektörün ürettiği mal ve hizmet ile ekonominin lokomotif sektörü olan ve 2 milyondan fazla kişiye istihdam sağlayan inşaat sektörüne yönelik finansal sorunların çözülmesi, üretim ve ihracatlarının artması adına yol haritası belirlenmesine yönelik finansal kiralama (leasing) araçları anlatılarak çözüm yolları sunulacak. 

 
“Leasing ve Kobiler Birlikte Güçlü ve Güvenli Yarınlara” buluşmasının konuşmacıları ise şu şekilde; Finansal Kurumlar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet CANTEKİN, İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Murat KALSIN, Finansal Kiralama Sektör Temsil Kurulu Başkan Ünal GÖKMEN, GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Feyzullah YETGİN, İstanbul İnşaatçılar Derneği   (İNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi DURBAKAYIM, İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu ( İMKON)  Genel Başkanı Tahir TELLİOĞLU, Türkiye İş Makineleri Distribütörleri ve İmalatçıları...