29 / 03 / 2024

led armatür ürünleri

led armatür ürünleri

Wone Lighting Genel Müdürü Kaan Dilber aydınlatma sektöründe doğru bilinen yanlışlar hakkında bilgi verdi. Sektörün yanlışları sade ve net bir biçiminde açıklayan Kaan Dilber sözlerine şu şekilde devam etti:

Ledvance'den profesyoneller için LED armatür serisi!

LED lamba ve LED armatür alanlarında son tüketiciye ve profesyonellere uygun geniş ürün seçeneği sunan LEDVANCE, sekiz farklı armatür serisi ile geliyor.

İtalya Banyo-Armatür, Isıtma ve Soğutma Sistemleri Fuarı Kuşadası'nda açıldı!

İtalya Banyo-Armatür, Isıtma ve Soğutma Sistemleri Fuarı Kuşadası'nda açıldı. Armatür, banyo, inşaat boruları ve ısıtma-soğutma sitemleri üreticileri, Kuşadası Efes Kongre Merkezi'nde, "İtalyan Günleri" adıyla açılan fuarda buluştu.

Fast food restoranları Wone Lighting LED Aydınlatma ürünleri kullanıyor!

Dünyaca ünlü fastfood restorantları, aydınlatma ürünleri olarak Wone Lighting LED Aydınlatma ürünlerini kullanarak, hem enerji tasarrufu elde ediyor, hem de aydınlatma sorunlarını çözerek şık bir görüntüye kavuşuyor...

Asyelken İnşaat Elektrik Gıda Nakliye ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asyelken İnşaat Elektrik Gıda Nakliye ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi, Oğuz Temiz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Ağustos'ta Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi'nde kuruldu.

Mogadişu’daki Türk Hastanesi’nin yapımında Steelife ürünleri kullanılacak!

TOKİ tarafından Somali’nin Başkenti Mogadişu’da hayata geçirilen Türk Hastanesi’nin yapımında hafif çelik yapı sistemi ile Steelife tercih edildi. Mogadişu’daki Türk Hastanesi’nin yapımında Steelife ürünleri kullanılacak.

Artema’dan Nest Trendy armatür ve aksesuvarlar serisi!

Artema’nın doğadan esinlenilerek tasarlanan Nest Trendy armatür ve aksesuvar serisi, trendleri yakalamak isteyenlere hitap ediyor. Serideki ürün çeşitliliği, farklı zevk ve ihtiyaçlara kolayca cevap vererek, seçme özgürlüğünü artırıyor.

ÖİB Muş Zafer Mahallesi 5.7 milyon TL teklifle YalçınÇakar Petrol Ürünleri İnşaat'ın!

Özelleştirme Yüksek Kurulu'nun Muş Merkez Zafer Mahallesi'nde Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü'ne ait 3 arsa için en yüksek teklif 5 milyon 713 bin TL teklif YalçınÇakar Petrol Ürünleri İnşaat'tan geldi...

Eka Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eka Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Evelina Eranosyan tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Temmuz'da Başakşehir, İkitelli OSB Keresteciler Sitesi'nde kuruldu.

Gürpınar Su Ürünleri Hali'nin işletmesi ihaleye çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beylikdüzü Gürpınar Su Ürünleri Hal Kompleksinin işletilmeye verilmesi işini ihaleye çıkardı. Peki Gürpınar Su Ürünleri Hali, hangi koşullarla kiralanacak? Gürpınar Su Ürünleri Hali işletmesi ihalesine kimler katılabilecek?

Vargül İnşaat Oto Parçaları Petrol Ürünleri Elektrik Harfiyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vargül İnşaat Oto Parçaları Petrol Ürünleri Elektrik Harfiyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gülay Öztürk tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Temmuz'da kuruldu.

Çardak Temizlik Tekstil Orman Ürünleri İnşaat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çardak Temizlik Tekstil Orman Ürünleri İnşaat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Ersin Şahin tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Temmuz'da kuruldu.

Synpet Yenilebilir Enerji Ürünleri Araştırma Geliştirme ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Synpet Yenilebilir Enerji Ürünleri Araştırma Geliştirme ve Mühendislik Anonim Şirketi, Ali Nuri Özsüer, İlyas Cem Özsüer, Ramiz Taner Kerman tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Alacabey İnşaat Metal Elektrik Oto Parçaları Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alacabey İnşaat Metal Elektrik Oto Parçaları Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selami Canlı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Temmuz'da kuruldu.

led armatür ürünleri Haberi

led armatür ürünleri

Son 15 yılda yarı iletken teknolojisindeki yaşanan süratli gelişim LED chiplerde hızlı bir gelişme yaşanmasını sağlamıştır. 1990’lı yıllarda aydınlatma endüstrisinde LED chipli ışık kaynaklarının kullanım; hem teknik hem de ekonomik açıdan mümkün görünmezken iken 2000’lı yılların başından itibaren gerçekleşen gelişim ve teknoloji devrimi sayesinde LED ışık kaynakları aydınlatma endüstrisine kazandırılmıştır. 

Peki bu gelişim nasıl sağlandı? Öncellikle LED chiplerin aydınlatma tekniği açısında bir ışık kaynağı olduğunu ve diğer klasik metal halide, kompakt flüoresan, flüoresan halojen gibi bir ışık kaynağı olduğunun bilinmesi gerekiyor. 


Aydınlatma sektöründeki bilgi kirliğinden dolayı kavramlar çok yanlış kullanılmakta. Örneğin sokak armatürlerinde sokak lambası denmesi veyahut LED projektörlere LED lamba denmesi gibi durumlara sıklıkla rastlamaktayız. Aydınlatma armatürü kavramının ne olduğu ile ilgili temel bir bilgi vermemiz gerekirse bir gövdeye sahip...