25 / 04 / 2024

Legrand semineri

Legrand semineri

Legrand Grup bünyesinde yer alan İtalyan BTicino, Ekol Elektrik işbirliği ile Güneydoğu Anadolu bölge toplantısını Şanlıurfa'da yaptı...

GYODER Gayrimenkulde Değer Kavramı ve Değerin Vergisel Sonuçları Semineri yarın!

Gayrimenkulde Değer Kavramı ve Değerin Vergisel Sonuçları semineri yarın saat 14:00-16:00 saatleri arasında düzenlenecek.

GYODER Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği Semineri 27 Ağustos'ta!

GYODER Akademi tarafından düzenlenecek olan İmar Yönetmeliği Semineri 27 Ağustos'ta online olarak gerçekleştirilecek. 

Gayrimenkulde Değer Kavramı ve Değerin Vergisel Sonuçları Semineri 25 Ağustos'ta!

Gayrimenkulde Değer Kavramı ve Değerin Vergisel Sonuçları semineri 25 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek. 

GYODER Yapılandırma Yasası Semineri 9 Temmuz'da!

GYODER Vergi ve Sosyal Güvenlik Hukuku Yönünden 7326 Sayılı Yapılandırma Yasası Semineri 9 Temmuz tarihinde gerçekleştirilecek.

B.E.S.T Konut ve B.E.S.T Ticari Bina Sertifika Tanıtım Semineri 12 Mayıs'ta!

B.E.S.T Konut ve B.E.S.T Ticari Bina Sertifika Tanıtım Semineri 12 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

GYODER A-Z'ye Gayrimenkul Yatırım Fonu Semineri 2 Mayıs'ta!

GYODER tarafından düzenlenen GYODER A-Z'ye Gayrimenkul Yatırım Fonu Semineri 2 Mayıs Pazar günü saat 14:00 ile 16:00 arasında gerçekleştirilecek. Seminer ücretsiz olarak verilecek.

ÇEDBİK B.E.S.T Tanıtım Semineri 21 Ocak'ta!

 Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği ÇEDBİK B.E.S.T Tanıtım Semineri 21 Ocak tarihinde gerçekleştirilecek.

ÇEDBİK Yapı Malzemelerinde Sürdürülebilirlik semineri 2 Aralık'ta!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) önderliğinde hazırlanan apı Malzemelerinde Sürdürülebilirlik Temelli En Son Gelişmeler, Riskler ve Fırsatlar semineri 2 Aralık'ta online olarak gerçekleşecek.

ÇEDBİK LCA- EPD ve Sürdürülebilir Malzemeler Semineri 24 Kasım'da!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) önderliğinde hazırlanan LCA- EPD ve Sürdürülebilir Malzemeler Semineri yarın online olarak gerçekleşecek.

ÇEDBİK Binalarda Cam Filmi Uygulamaları ve Enerji Verimliliğine Katkısı Semineri 28 Ekim'de!

ÇEDBİK, seminer etkinliklerine kaldığı yerden devam ediyor. Dernek 28 Ekim'de Binalarda Cam Filmi Uygulamaları ve Enerji Verimliliğine Katkısı Semineri düzenliyor.

ÇEDBİK LEED BD+C Tanıtım Semineri 23 Ekim'de!

ÇEDBİK etkinlikleri kaldığı yerden hız kesmeden devam ediyor. LEED BD+C Tanıtım Semineri 23 Ekim 2020 tarihinde saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

GYODER'in 'Gayrimenkul Projelerinde Sıfır Atık Uygulamaları' semineri 26 Haziran'da!

GYODER Akademi tarafından düzenlenen Gayrimenkul Projelerinde Sıfır Atık Uygulamaları semineri 26 Haziran'da ZOOM uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek...

GYODER'in LEED Yeşil Bina semineri 19 Haziran'da gerçekleştirilecek!

GYODER Akademi tarafından düzenlenen LEED yeşil bina semineri 19 Haziran'da online olarak ZOOM uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek...

Legrand semineri Haberi

Legrand semineri


Konut, ofis ve interkom sistemlerinde yenilikçi, elektrik altyapı ve tesisatında dünya lideri Legrand ve Legrand Grup bünyesinde yer alan ve estetiği ile göz dolduran İtalyan BTicino, Ekol Elektrik işbirliği ile Güneydoğu Anadolu bölge toplantısını Şanlıurfa'da düzenledi. 

Şanlıurfa Hilton Garden Inn'de, Legrand ve Ekol Elektrik işbirliği ile düzenlenen Legrand seminerine, bölgenin önde gelen mimarları, müteahhitleri ve inşaat firmaları katıldı. Etkinlik Legrand Bölge Müdürü Niyazi Sağlık'ın açılış konuşmasının ardından Legrand Teknik Destek Mühendisi Emre Ertok'un D45 ev otomasyonu ve interkom sistemleri sunumu ve BTicino Ürün Yöneticisi Neşe Kalkanlı'nın BTicino anahtar priz serileri ve kullanım avantajlarım aktardığı sunumu ile devam etti. Seminer boyunca sergilenen D45 ve BTicino anahtar priz serileri uygulama panolan ile katılımcılar ürünleri yakından tanıma firsan buldu. Etkinlik, konuklar ile Legrand...