19 / 04 / 2024

Legrand Güneydoğu Anadolu bölge toplantısını Şanlıurfa'da düzenledi!

Legrand Güneydoğu Anadolu bölge toplantısını Şanlıurfa'da düzenledi!

Legrand Grup bünyesinde yer alan İtalyan BTicino, Ekol Elektrik işbirliği ile Güneydoğu Anadolu bölge toplantısını Şanlıurfa'da yaptı...




Konut, ofis ve interkom sistemlerinde yenilikçi, elektrik altyapı ve tesisatında dünya lideri Legrand ve Legrand Grup bünyesinde yer alan ve estetiği ile göz dolduran İtalyan BTicino, Ekol Elektrik işbirliği ile Güneydoğu Anadolu bölge toplantısını Şanlıurfa'da düzenledi. 

Şanlıurfa Hilton Garden Inn'de, Legrand ve Ekol Elektrik işbirliği ile düzenlenen Legrand seminerine, bölgenin önde gelen mimarları, müteahhitleri ve inşaat firmaları katıldı. Etkinlik Legrand Bölge Müdürü Niyazi Sağlık'ın açılış konuşmasının ardından Legrand Teknik Destek Mühendisi Emre Ertok'un D45 ev otomasyonu ve interkom sistemleri sunumu ve BTicino Ürün Yöneticisi Neşe Kalkanlı'nın BTicino anahtar priz serileri ve kullanım avantajlarım aktardığı sunumu ile devam etti. Seminer boyunca sergilenen D45 ve BTicino anahtar priz serileri uygulama panolan ile katılımcılar ürünleri yakından tanıma firsan buldu. Etkinlik, konuklar ile Legrand ve Ekol Elektrik yöneticilerinin bir araya gelerek sohbet ettiği keyifli bir akşam yemeği ile sonlandı. 


Hürses Gazetesi


Geri Dön