28 / 03 / 2024

Lejant Zemin Mühendislik iletişim

Lejant Zemin Mühendislik iletişim

Lejant Zemin Mühendislik Yenilenebilir Enerji Ve Madencilik Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Akçakoyunluoğlu tarafından kuruldu. 

Şahin Geoteknik Mühendislik İnşaat Zemin Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahin Geoteknik Mühendislik İnşaat Zemin Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hüseyin Şahin tarafından kuruldu.

As Zemin Mühendislik İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Zemin Mühendislik İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Aslan tarafından kuruldu.

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ahmet Şanverdi tarafından kuruldu.

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ahmet Doğan tarafından kuruldu.

Sezka Zemin Sondaj Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sezka Zemin Sondaj Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Güngör tarafından kuruldu.

Zemin Proje Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Zemin Proje Mühendislik Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Candan tarafından kuruldu.

Leed Zemin Teknolojisi Mühendislik Geoteknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leed Zemin Teknolojisi Mühendislik Geoteknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Damla Toprakçı ve Özlem Mecit ortaklığında kuruldu.

Geostatik Zemin Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Geostatik Zemin Mühendislik Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Ali Temel Özcan ve Mustafa Serhat Durmuş ortaklığında kuruldu.

Msc Zemin Altyapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Msc Zemin Altyapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta Ramazan Atakur tarafından kuruldu.

Pm Zemin Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Pm Zemin Mühendislik Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adil Servet Budak ve Erdinç Toplu ortaklığında kuruldu.

Kaf Zemin Mühendislik İnşaat Sondaj Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Kaf Zemin Mühendislik İnşaat Sondaj Ve İthalat İhracat Limited Şirketi  Küçükçekmece’de 50 bin TL sermaye bedeli ile  Kasım Öztürk tarafından kuruldu.

Jeon Zemin Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jeon Zemin Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Kadıköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Arkın Karasoy tarafından kuruldu.

Yıldız Zemin Etüt Sondaj Mühendislik İnşaat Gıda Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Zemin Etüt Sondaj Mühendislik İnşaat Gıda Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Sultanbeyli’nde  50 bin TL sermaye bedeli  ile Cemal Yıldız tarafından kuruldu.

Lejant Zemin Mühendislik iletişim Haberi

Lejant Zemin Mühendislik iletişim

Lejant Zemin Mühendislik Yenilenebilir Enerji Ve Madencilik Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Akçakoyunluoğlu tarafından kuruldu. 

Lejant Zemin Mühendislik Yenilenebilir Enerji Ve Madencilik Limited Şirketi konusu:
1-Insaat ve zemin mühendisligi alanına giren her türlü etüt,plan, proje isleri, bunlarla ilgili danısmanlık müsavirlik ve kontrollük hizmeti vermek, jeolojik ve jeofizikarastırmalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Lejant Zemin Mühendislik Yenilenebilir Enerji Ve Madencilik Limited Şirketi adres: 15 Temmuz Mah.Gülbahar Cad. Nurol Park Sit.H Blok 45/5/199...