24 / 04 / 2024

Leke Fikirtepe kampanyası

Leke Fikirtepe kampanyası

Leke Fikirtepe kampanyası, ikinci ayında da devam ediyor… Fikirtepe Platformu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na “Yasal Düzenleme” çağrısı yapıyor.

Fikirtepe Platformu'ndan Bakanlığa 'yasal düzenleme' çağrısı!

Leke Fikirtepe kampanyası, ikinci ayında da devam ediyor… Fikirtepe Platformu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na “Yasal Düzenleme” çağrısı yapıyor.

Fikirtepe dönüşüm mağdurlarından sanatsal kampanya!

Seslerini Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na duyurabilmek için 2019'a sanatsal bir kampanya ile giren Fikirtepe Kentsel Dönüşüm mağdurları, Kadıköy Süreyya Operası önünde ‘Leke Fikirtepe’ isimli enstalasyon ile etkinliği başlattı.

Elite Concept'te 60 ay 0 faiz kampanyası!

Şua İnşaat, Kadıköy Fikirtepe’nin en merkezi lokasyonunda konumlanan projesi Elite Concept projesinde 60 ay sıfır faiz kampanyası başlattı..

Fikirtepe Concord İstanbul ödeme kampanyası!

Fikirtepe Concord İstanbul ödeme kampanyası kapsamında 100 ay vade farkı olmadan taksitli ödemeler yapılıyor...

Pana Yapı'dan Bugün Al Teslimde Öde kampanyası!

Pana Yapı tarafından Fikirtepe'de hayata geçirilen 'Brooklyn Park', yeni kampanyası 'Bugün Al, Teslimde Ödemeye Başla'yla ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Brooklyn Park'ta bugün al teslimde öde kampanyası!

Pana Yapı, Brooklyn Park'tan daire sahibi olmak isteyenler için bir kampanya düzenledi. Yeni Fikirtepe’nin sembol projesi Brooklyn Park, ev sahibi olmak isteyenlerin karşısına yeni kampanyasıyla çıkıyor.

Brooklyn Park'tan bugün al teslimde öde kampanyası!

Pana Yapı tarafından Fikirtepe’de hayata geçirilen ‘Brooklyn Park’, yeni kampanyası ‘Bugün Al, Teslimde Ödemeye Başla’yla ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Concord İstanbul'da bahar kampanyası!

Teknik Yapı, Fikirtepe'deki Concord İstanbul'un ikinci etap satışlarında bahar kampanyası başlattı. Haziran ayına kadar sürecek kampanya kapsamında 553 daire ve 10 ticari üniteden oluşan ikinci etaptaki rezidans daireler yer alıyor.

Fikirtepe Concord İstanbul 2. Etap'ta bahar kampanyası başladı!

İSTANBUL'UN kentsel dönüşüm bölgelerinden olan Fikirtepe'de Concord İstanbul'u hayata geçiren Teknik Yapı, projenin ikinci etabında bahar kampanyasına başladı. Kampanyası kapsamında yüzde 10 peşinat ve 50 aya kadar sıfır faiz seçeneği sunuyor.

Concord İstanbul'da yüzde 10 indirim kampanyası!

Teknik Yapı, Fikirtepe'de inşaatı devam eden Concord İstanbul projesinde haziran ayına kadar sürecek bahar kampanyası çerçevesinde yüzde 10 indirim ve 50 aya sıfır faiz ya da yüzde 10 peşinat uygulayacak.

Concord İstanbul’un ikinci etabında bahar kampanyasına başladı!

TEKNİK Yapı ruhsatını aldığı ve kat irtifakını kurduğu Fikirtepe’deki dönüşüm projesi Concord İstanbul’un ikinci etabında bahar kampanyasına başladı. Concord İstanbul’un toplam 553 daire ve 10 ticari üniteden oluşan rezidans daireleri satışa çıktı.

Ukra City Esenyurt'ta 100 bin TL'ye! Sıfır faiz kampanyasıyla!

Ukra finansman sistemini devreye sokan Ukra İnşaat, ev sahibi olurken faiz ödemek istemeyen tüketicilerin taleplerine cevap veriyor. Sıfır faiz kampanyası çerçevesinde Ukra Cityde fiyatlar 100 bin TL ile 300 bin TL arasında değişiyor

Hakan çağlar: Fikirtepe kensel dönüşümde beklentiler değişti!

Emay İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan çağlar, Kadıköy Fikirtepe 'de uygulanan kentsel dönüşüm projesi hakkında konuştu. çağlar, kentsel dönüşümde herkesin beklentilerinin arttığını dile getirdi

Leke Fikirtepe kampanyası Haberi

Leke Fikirtepe kampanyası

31 Mart yerel seçimlerinden önce Fikirtepe’de yaşanan kentsel dönüşüm sorunlarının Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın gündemine alınmasını talep eden bölge hak sahipleri, çözüme yasal düzenleme ile başlanmasını talep ediyor.

Kentsel dönüşümde 2005 yılında pilot bölge seçilen Kadıköy Fikirtepe’de, arsa ve konut sahibi 65 bin mağduru temsilen oluşturulan Leke Fikirtepe Platformu’nun “Sessizliği bozmak için lekeye çivi çak ve paylaş!” konulu sanatsal kampanyası, ikinci ayında da devam ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na seslerini duyurarak bölgedeki sorunların çözülmesinin hedeflendiği kampanyaya, halkın yoğun ilgisi dikkati çekiyor. 31 Mart yerel seçimlerinden önce bölge sorunlarının Bakanlık gündemine alınmasını talep eden hak sahipleri, çözüme yasal düzenleme ile başlanmasını bekliyor.

65 bin çivi çakılacak…

Fikirtepe/Mandıra Caddesi’nde sergilenen ‘Leke Fikirtepe’ isimli enstalasyon, bölge halkının uğrak noktalarından biri oldu. Kampanyaya özel tasarlanan enstalasyon...