25 / 04 / 2024

Lekule Kartal ne zaman teslim edilecek

Lekule Kartal ne zaman teslim edilecek

Oflaz İnşaat imzası ile İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilen Lekule Kartal Evleri 'nde yer alan konutlar Adalar manzarasına sahip. Peki Lekule Kartal ne zaman teslim edilecek?

Lekule Kartal ödeme seçenekleri!

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükselen Lekule Kartal projesi zemin harici artı 18 kattan oluşuyor. Projede 7 farklı konut yer alıyor. Lekule Kartal ödeme seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Orhun Kartal ne iş yapıyor? Kaç yaşında?

Türk iş insanı ve yönetici olarak tanınan Orhun Kartal ne iş yapıyor? Orhun Kartal kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Kartal Deluxia Park ne zaman teslim?

Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanan Deluxia Park Residence projesi 364 daire ve 34 adet ofisten meydana geliyor. Peki Kartal Deluxia Park ne zaman teslim?

Prava Kartal İtibar İnşaat ne zaman teslim?

Toplam 186 daireden meydana gelen Prava Kartal projesinde ön satışlar başladı. Peki Prava Kartal İtibar İnşaat ne zaman teslim?

Kartal Zer satışları ne zaman?

Kartal Zer projesinde toplamda 320 adet daire yer alıyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin yer aldığı proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa ediliyor. Peki Kartal Zer satışları ne zaman başlıyor?

Bumerang Kartal Evleri ne zaman teslim?

İstanbul Kartal'da hayata geçirilen Bumerang Kartal projesi Özkartallar İnşaat tarafından hayata geçirildi. Bumerang Kartal Evleri ne zaman teslim?

Bumerang Kartal Rezidans ne zaman teslim?

İstanbul Kartal'da yükselen Bumerang Kartal Rezidans projesi kentsel dönüşüm projesi hayata geçiriliyor. Peki Bumerang Kartal Rezidans ne zaman teslim?

Teknik Yapı Kartal Yücel Sitesi satışları ne zaman?

Teknik Yapı imzasıyla hayata geçirilen Kartal Yücel Sitesi, kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. Peki Teknik Yapı Kartal Yücel Sitesi satışları ne zaman?

AND Pastel Kartal projesi ne zaman teslim?

Peşin ödemelere yüzde 12 + yüzde 3 indirim sağlanan AND Pastel Kartal projesinde daire fiyatları 501 bin TL'den başlıyor. Peki AND Pastel Kartal projesi ne zaman teslim?

Kartal Çukurova Balkon ne zaman teslim?

Toplamda 261 adet daireden meydana gelen Kartal Çukurova Balkon projesi 8 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Peki, Kartal Çukurova Balkon ne zaman teslim?

AND Pastel Kartal Evleri ne zaman teslim?

45 bin metrekare alanda yükselen AND Pastel projesi 1.200 daire, ofis ve ticari ünitelerden meydana geliyor. Peki AND Pastel Kartal Evleri ne zaman teslim?

Kartal Moment İstanbul ev fiyatları ne kadar?

AC Yapı tarafından hayata geçirilen Kartal Moment İstanbul projesi 731 daire ve 12 ticari üniteden meydana geliyor. Peki Kartal Moment İstanbul ev fiyatları ne kadar?

Kartal Wings ne zaman teslim?

Toplam 278 daire ve 9 dükkandan meydana gelen Kartal Wings projesinde ön talepler toplanıyor. Peki Kartal Wings ne zaman teslim?

Ege Yapı, Kartal Belediyesi'ne satış ofisini bağışladı!

Türkiye’nin önde gelen iş adamlarından İnanç Kabadayı, Ege Yapı Group adına Kartal Belediyesi’ne kreş yapımı için satış ofisini bağışladı.

Lekule Kartal ne zaman teslim edilecek Haberi

Lekule Kartal ne zaman teslim edilecek

'Lekule Kartal ne zaman teslim edilecek?' sorusunu yanıtlamadan önce projenin özelliklerinden bahsedelim. Satışları devam eden projede 18 katlı tek blok olarak tasarlandı.


Kartal Lekule Konutları lokasyon olarak E5 Karayoluna 1 dakika, Tem Samandıra bağlantısına 1 dakika, Kartal Sahile 5 dakika,  Aydos Ormanı'na 5 dakika, Kartal Metro İstasyonuna 2 dakika, Marmaray  hattına 2 dakika, Real AVM 1 dakikalık yakınlıkta yer alıyor.


Yüzde 1 KDV uygulanan Lekule Kartal Evleri 'nde yüzde 10 ön satış indirimi yapılıyor. Projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olmak üzere 7 farklı daire tipi yer alıyor.


Sosyal yaşam alanları arasında oyun alanları, kafeler, otopark, fitness center, yüzme havuzu ve güvenlik bulunan Lekule Kartal Rezidans 'ta 120 aya varan vade yapılabiliyor. 


Lekule Kartal ne zaman teslim edilecek?

Oflaz İnşaat...