20 / 04 / 2024

Lekule Kartal ne zaman teslim edilecek?

Lekule Kartal ne zaman teslim edilecek?

Firma: Oflaz Şirketler Grubu

Proje: Lekule

Oflaz İnşaat imzası ile İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilen Lekule Kartal Evleri 'nde yer alan konutlar Adalar manzarasına sahip. Peki Lekule Kartal ne zaman teslim edilecek?



'Lekule Kartal ne zaman teslim edilecek?' sorusunu yanıtlamadan önce projenin özelliklerinden bahsedelim. Satışları devam eden projede 18 katlı tek blok olarak tasarlandı.


Kartal Lekule Konutları lokasyon olarak E5 Karayoluna 1 dakika, Tem Samandıra bağlantısına 1 dakika, Kartal Sahile 5 dakika,  Aydos Ormanı'na 5 dakika, Kartal Metro İstasyonuna 2 dakika,  Marmaray   hattına 2 dakika, Real AVM 1 dakikalık yakınlıkta yer alıyor.


Yüzde 1 KDV uygulanan Lekule Kartal Evleri 'nde yüzde 10 ön satış indirimi yapılıyor. Projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olmak üzere 7 farklı daire tipi yer alıyor.


Sosyal yaşam alanları arasında oyun alanları, kafeler, otopark, fitness center, yüzme havuzu ve güvenlik bulunan Lekule Kartal Rezidans 'ta 120 aya varan vade yapılabiliyor. 


Lekule Kartal ne zaman teslim edilecek?

Oflaz İnşaat imzası ile hayata geçirilen Lekule Kartal Konutları 'nın 12 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. Projede yer alan konutların büyüklükleri 81 ile 132 metrekare arasında değişiyor. 


Lekule Kartal satış ofisi telefon : 444 28 78

Web: http://www.lekule.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön