24 / 04 / 2024

Lekule Kartal kiralık daire

Lekule Kartal kiralık daire

Oflaz İnşaat imzası ile İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilen Lekule Kartal Evleri 'nde yer alan konutlar Adalar manzarasına sahip. Peki Lekule Kartal ne zaman teslim edilecek?

Oflaz İnşaat Lekule Kartal fiyatları!

Lekule Kartal konut projesinde yer alan dairelerin büyüklükleri 81 metrekareden başlangıç gösteriyor, 132 metrekareye kadar ulaşıyor. Peki Oflaz İnşaat Lekule Kartal fiyatları ne kadar?

Manzara Adalar Kartal kiralık!

Manzara Adalar Kartal kiralık daire fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. İş GYO Manzara Adalar projesi 975 adet konuttan meydana geliyor.

Lekule Kartal 1+1 satılık daire!

Oflaz İnşaat imzası ile hayata geçen Lekule Evleri Kartal'da hayata geçiyor. Projede 1+1 ve 2+1 şeklinde tasarlanmış 131 tane daire yer alıyor. Lekule Kartal 1+1 satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor.

Lekule Kartal satılık daire!

Kartal'da hayata geçen Lekule Kartal projesi 18 kattan meydana geliyor. Lekule Kartal'da 131 satılık daire bulunuyor. Projenin detayları haberimizde yer alıyor.

Lekule Kartal satılık!

İstanbul Avrupa Yakası Kartal'da inşa edilen Lekule Kartal projesinin satış süreci devam ediyor. Lekule Kartal satılık daire seçenekleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salondan oluşuyor.

Lekule Kartal Oflaz İnşaat!

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilen Lekule Kartal Oflaz İnşaat projesinde daire teslimlerinin 2015 yılının Aralık ayında yapılması öngörülüyor. Projede 7 farklı daire seçenekleri yer alıyor.

Lekule Kartal Evleri iletişim!

Lansmana özel yüzde 10 indirim uygulanan Lekule Kartal konut projesinde daire teslimlerinin 2015 yılı Aralık ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. Lekule Kartal Evleri iletişim bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz.

Yakacık Lekule Kartal!

Yakacık Lekule Kartal projesinde yer alan daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daireler şeklinde dizayn edildi. Projede dairelerin alanları 81 metrekare ile 132 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Emin Üstün: Kentsel dönüşüm kiralık evlere talebi arttırdı!

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, kentsel dönüşümün kiralık evlere olan talebi artırdığını ancak kiralık ev bulmanın zorlaştığını ve herkesin ev aradığını belirtti.

Kartal Hükümet Konağı onarım işi 6 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

Kartal Hükümet Konağı onarım işi İstanbul Valiliği Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı tarafından 6 Ağustos'ta saat 10.30'da ihaleye çıkıyor. İhale İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı'nda gerçekleştirilecek.

Devren kiralık sözleşmesi!

Borçlar Kanunu gereğince taşınmaz kiracısı, kiraladığı taşınmaz malı tekrar bir başkasına kiraya verebiliyor. Bu kiralama uygulamasına "Devren kiralık" deniyor. Peki devren kiralık sözleşmesi nasıl hazırlanır?

Devren kiralık nasıl oluyor?

Kiracının yasal hakları arasında, kiraladığı taşınmaz malı tekrar kiraya vermek yer alıyor. "Devren kiralık" olarak ifade edilen bu anlaşma nasıl yapılıyor? Devren kiralık nasıl oluyor?

Devren kiralık nedir?

Kiracı, kiraya verenin yazılı rızası olduğu sürece, kira ilişkisini bir başkasına devredebiliyor. Peki devren kiralık nedir? Devren kiralama işlemi nasıl yapılır? Bu kiralama işleminin yasal esasları nelerdir?

Kiralık dairelerin değeri hangi bölgelerde artıyor?

Kiralık daireler son bir yılda yüzde 10’luk değer artışı yaşadı, bu oran kentsel dönüşümün etkili olduğu bölgelerde yüzde 40’lara yaklaştı. Kentsel dönüşümden en çok etkilenen Anadolu Yakası’nda ise kiralık ev kalmadı...

Lekule Kartal kiralık daire Haberi

Lekule Kartal kiralık daire

'Lekule Kartal ne zaman teslim edilecek?' sorusunu yanıtlamadan önce projenin özelliklerinden bahsedelim. Satışları devam eden projede 18 katlı tek blok olarak tasarlandı.


Kartal Lekule Konutları lokasyon olarak E5 Karayoluna 1 dakika, Tem Samandıra bağlantısına 1 dakika, Kartal Sahile 5 dakika,  Aydos Ormanı'na 5 dakika, Kartal Metro İstasyonuna 2 dakika, Marmaray  hattına 2 dakika, Real AVM 1 dakikalık yakınlıkta yer alıyor.


Yüzde 1 KDV uygulanan Lekule Kartal Evleri 'nde yüzde 10 ön satış indirimi yapılıyor. Projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olmak üzere 7 farklı daire tipi yer alıyor.


Sosyal yaşam alanları arasında oyun alanları, kafeler, otopark, fitness center, yüzme havuzu ve güvenlik bulunan Lekule Kartal Rezidans 'ta 120 aya varan vade yapılabiliyor. 


Lekule Kartal ne zaman teslim edilecek?

Oflaz İnşaat...