23 / 04 / 2024

Lekule Kartal satılık!

Lekule Kartal satılık!

Firma: Oflaz Şirketler Grubu

Proje: Lekule

İstanbul Avrupa Yakası Kartal'da inşa edilen Lekule Kartal projesinin satış süreci devam ediyor. Lekule Kartal satılık daire seçenekleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salondan oluşuyor.



Lekule Kartal Evleri'nde yer alan dairelerin büyüklükleri 81 metrekare ile 132 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Zemin+18 kat olarak tasarlanan projede 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor.


Lekule Kartal satılık daire tipleri arasında 7 farklı alternatif mevcut. Oflaz İnşaat imzası taşıyan projede dairelerin teslim tarihi Aralık 2016 olarak belirlendi.


Lansmana özel yüzde 10 indirim uygulanan Kartal Lekule projesinde kat bahçeli, deniz ve Adalar manzaralı daireler bulunuyor. Projenin ortak yaşam alanları; açık havuz, fitness center, havuz cafe ve çocuk parkından oluşuyor. 


Lekule Kartal satılık daire fiyatları 1 oda 1 salonlarda 280 bin TL, 2 oda 1 salonlarda ise 520 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje; Kartal Adliye Sarayı'na 3 dakika, E-5 Karayolu'na 1 dakika,  Kartal Sahili'ne, Aydos Ormanı'na ve Kartal Devlet Hastanesi'ne 5 dakika, Kartal Metro İstasyonu'na ve Marmaray'a ise 2 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor. 


Lekule Kartal Residence nerede?

Adres: Çarşı Mahallesi Panorama Sokak No:18 Yakacık - Kartal / İstanbul      


Lekule Kartal Rezidans iletişim

Tel: 444 28 78

Web: http://www.lekule.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön