16 / 04 / 2024

Lekule Kartal nasıl gidilir

Lekule Kartal nasıl gidilir

Oflaz İnşaat imzası ile İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilen Lekule Kartal Evleri 'nde yer alan konutlar Adalar manzarasına sahip. Peki Lekule Kartal ne zaman teslim edilecek?

İstmarina AVM'ye nasıl gidilir? İstmarina Kartal ulaşım bilgisi!

Kartal'da hayata geçirilen İstmarina AVM kapılarını yarın açıyor. Peki İstmarina AVM'ye nasıl gidilir? İstmarina Kartal ulaşım bilgisi...

DKY Ada ödemeleri nasıl yapılıyor?

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilecek DKY Ada Rezidans 740 tane daireden oluşuyor. Proje E-5'e 1,5 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Peki DKY Ada ödemeleri nasıl yapılıyor?

Lekule Kartal 1+1 satılık daire!

Oflaz İnşaat imzası ile hayata geçen Lekule Evleri Kartal'da hayata geçiyor. Projede 1+1 ve 2+1 şeklinde tasarlanmış 131 tane daire yer alıyor. Lekule Kartal 1+1 satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor.

Lekule Kartal satılık daire!

Kartal'da hayata geçen Lekule Kartal projesi 18 kattan meydana geliyor. Lekule Kartal'da 131 satılık daire bulunuyor. Projenin detayları haberimizde yer alıyor.

Lekule Kartal konut fiyatları!

Oflaz İnşaat imzası ile hayata geçirilen Lekule Kartal Konutları 'nda daire teslimlerinin 12 ay sonra gerçekleşmesi öngörülüyor. Peki Lekule Kartal konut fiyatları ne kadar?

Lekule Kartal ödemeleri!

Daire seçenekleri arasında 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salonların yer aldığı Lekule Kartal Evleri 'nde yer alan konutların 1 yıl sonra teslim edilmesi planlanıyor. İşte Lekule Kartal ödemeleri...

Oflaz Lekule Kartal'da 337 bin TL'den başlayan fiyatlarla! Hemen tapu teslim daireler!

Tapu teslimlerinin hemen yapıldığı ve daire teslimlerinin 12 ay sonra yapılacağı Oflaz Lekule Kartal projesinde yer alan daire seçeneklerinin fiyatları ise 337 bin TL'den başlıyor.

Lekule Kartal' da indirimler devam ediyor! Daireler 337 bin TL' den başlıyor!

Anadolu Yakası'nda Kartal'da inşa edilen Lekule projesi, Oflaz Şirketler Grubu tarafından hayata geçiriliyor. Lekule Kartal' da indirimler devam ediyor. Daireler 337 bin TL' den başlıyor.

Lekule Kartal'da ön satış indirimli daireler 337 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ön satış dönemine özel yüzde 10 indirim uygulanan Lekule Kartal projesinde yer alan daire seçeneklerinin fiyatları 337 bin TL'den başlıyor. Projede daireler 1 yıl sonra teslim edilecek.

Lekule Kartal'da ön satış indirimleriyle! 337 bin TL'ye!

Ön satışa özel yüzde 10 indirim ve banka kredisi ile 120 ay taksitlendirme uygulanan Lekule Kartal projesinde yer alan dairelerin fiyatları 337 bin TL'den başlıyor.

Lekule Kartal'da tapu teslimler konutlar! 337 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Tapuların hemen teslim edildiği Lekule Kartal projesinde yer alan dairelerin fiyatları 337 bin TL 'den başlangıç gösteriyor. Projedeki konut seçeneklerinin teslimleri 1 yıl sonra gerçekleştirilecek.

Oflaz Lekule Kartal'da 337 bin TL'ye! Ön satışlarda yüzde 10 indirim!

Oflaz Lekule Kartal projesinde yer alan dairelerin fiyatları 337 bin TL'den başlıyor. Ön satışta yüzde 10 indirim yapan projede daireler 1. kattan itibaren deniz manzaralı olarak tasarlandı.

Lekule Kartal satılık!

İstanbul Avrupa Yakası Kartal'da inşa edilen Lekule Kartal projesinin satış süreci devam ediyor. Lekule Kartal satılık daire seçenekleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salondan oluşuyor.

Lekule Kartal nasıl gidilir Haberi

Lekule Kartal nasıl gidilir

'Lekule Kartal ne zaman teslim edilecek?' sorusunu yanıtlamadan önce projenin özelliklerinden bahsedelim. Satışları devam eden projede 18 katlı tek blok olarak tasarlandı.


Kartal Lekule Konutları lokasyon olarak E5 Karayoluna 1 dakika, Tem Samandıra bağlantısına 1 dakika, Kartal Sahile 5 dakika,  Aydos Ormanı'na 5 dakika, Kartal Metro İstasyonuna 2 dakika, Marmaray  hattına 2 dakika, Real AVM 1 dakikalık yakınlıkta yer alıyor.


Yüzde 1 KDV uygulanan Lekule Kartal Evleri 'nde yüzde 10 ön satış indirimi yapılıyor. Projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olmak üzere 7 farklı daire tipi yer alıyor.


Sosyal yaşam alanları arasında oyun alanları, kafeler, otopark, fitness center, yüzme havuzu ve güvenlik bulunan Lekule Kartal Rezidans 'ta 120 aya varan vade yapılabiliyor. 


Lekule Kartal ne zaman teslim edilecek?

Oflaz İnşaat...