19 / 04 / 2024

İstmarina AVM'ye nasıl gidilir? İstmarina Kartal ulaşım bilgisi!

İstmarina AVM'ye nasıl gidilir? İstmarina Kartal ulaşım bilgisi!

Kartal'da hayata geçirilen İstmarina AVM kapılarını yarın açıyor. Peki İstmarina AVM'ye nasıl gidilir? İstmarina Kartal ulaşım bilgisi...




Kartal'a yeni bir soluk getirmeye hazırlanan İstmarina AVM yarın açılıyor. 200 ticari alanın yer aldığı İstmarina Emlak Konut GYO ve Dap Yapı ortaklığı ile inşa edildi.

Kapılarını yarın açacak olan Kartal İstmarina AVM 250 milyon Euro yatırım bedeline sahip. Peki İstmarina AVM'ye nasıl gidilir? İstmarina Kartal ulaşım bilgisi...

İstmarina Kartal markaları:
Alaçatı Muhallebicisi, LCW, Macrocenter, Bodrum Mantı, Starbucks, Zara, Sait Efendi, Kahve Dünyası, Koton, Defacto, Marks and Spencer, Vakko, Network ve Praktiker
 
Kartal İstmarina Alışveriş Merkezi'nde 70 bin metrekare kiralanabilir alan bulunuyor. Yarın açılacak olan İstmarina AVM'nin 2 bin 500 kişiye istihdam sağlaması bekleniyor.

Kartal'ın yeni buluşma noktası olacak olan İstmarina Kartal'ın yılda 12-14 milyon kişiye ev sahipliği yapması planlanıyor.

Seçkin markaların yanı sıra Denizüstü AVM deneyimi de sunan İstmarina'da Avşar Sineması, Macfit, Sualtı Dünyası ve Dijital Akvaryum da bulunuyor.


İstmarina AVM'ye nasıl gidilir? İstmarina Kartal ulaşım bilgisi!

Bostancı-Pendik sahil yolu üzerinde bulunan İstMarina AVM’ye, karayolu bağlantılarının yanı sıra Kadıköy-Pendik ve Bostancı-Pendik arasında işlemekte olan İETT hatları sayesinde toplu taşıma araçları ile de ulaşılıyor. Haydarpaşa Garı’na 2018 sonunda ulaşması beklenen Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren hattı da İstMarina AVM’nin içerisinden geçiyor.


Geri Dön