29 / 03 / 2024

Lekule Kartal konut fiyatları!

Lekule Kartal konut fiyatları!

Firma: Oflaz Şirketler Grubu

Proje: Lekule

Oflaz İnşaat imzası ile hayata geçirilen Lekule Kartal Konutları 'nda daire teslimlerinin 12 ay sonra gerçekleşmesi öngörülüyor. Peki Lekule Kartal konut fiyatları ne kadar?



İstanbul Anadolu Yakası Kartal-Yakacık'ta inşa edilen Lekule Kartal Rezidans'ta yüzde 10 ön satış indirimi uygulanıyor. Proje 18 katlı tek bloktan oluşuyor.


Lekule Kartal konut fiyatları dairelerin alanlarına göre değişiklik gösteriyor. Projede yer alan daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak dizayn edildi.


Kartal Lekule Evleri 'nde yer alan konutların büyüklükleri 81 metrekareden başlıyor, 132 metrekareye kadar ulaşıyor. Projede teslimlerin 1 yıl sonra yapılması planlanıyor. 


Oyun alanları, kafeler, otopark, fitness center, yüzme havuzu ve güvenlik gibi sosyal yaşam alanlarına sahip olan Lekule Kartal'da banka kredisi ile yapılan ödemelerde 120 ay vade imkanı sağlanıyor.


Lekule Kartal konut fiyatları 337 bin TL'den başlıyor. Proje Aydos Ormanı'na 5 dakika,  Marmaray   hattına 2 dakika, Real AVM 1 dakika, Kartal Metro İstasyonuna 2 dakika, E5 Karayoluna 1 dakika, Kartal Sahile 5 dakika, Tem Samandıra bağlantısına 1 dakika yakınlıkta bulunuyor. 


Kartal Lekule ulaşım!

Adres: Çarşı Mahallesi Panorama Sokak No:18 Yakacık – Kartal /  İstanbul   


Lekule Kartal iletişim bilgileri 

Telefon: 444 28 78

Web: http://www.lekule.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön