28 / 03 / 2024

Lekule Kartal satış fiyatları

Lekule Kartal satış fiyatları

Oflaz İnşaat imzası ile hayata geçirilen Lekule Kartal Konutları 'nda daire teslimlerinin 12 ay sonra gerçekleşmesi öngörülüyor. Peki Lekule Kartal konut fiyatları ne kadar?

Lekule Kartal ödemeleri!

Daire seçenekleri arasında 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salonların yer aldığı Lekule Kartal Evleri 'nde yer alan konutların 1 yıl sonra teslim edilmesi planlanıyor. İşte Lekule Kartal ödemeleri...

Kartal Lekule Evleri!

Adalar ve deniz manzaralı, kat bahçeli dairelerden oluşan Kartal Lekule Evleri zemin+18 kat olarak planlandı. Satış süreci devam eden projede lansmana özel yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Oflaz İnşaat Lekule Kartal Evleri!

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilen Oflaz İnşaat Lekule Kartal Evleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire alternatiflerinden oluşuyor. Projenin satış süreci devam ediyor.

Esentepe DKY Ada Kartal satış ofisi!

Esentepe DKY Ada Kartal satış ofisi telefonu 444 9 359 olarak belirtiliyor. E-5'e 1,5 kilometre mesafede olan proje 19 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Daire Kartal satış fiyat listesi!

Daire Kartal satış fiyat listesi konut tiplerine bağlı olarak değişiyor. Kartal Yalı Mahallesi'nde hayata geçirilen projede dairelerin büyüklükleri 61 metrekareden başlıyor.

Kale Daire Kartal satış ofisi!

Dairelerin 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandığı proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yer alıyor. Kale Daire Kartal satış ofisi telefon numarası 0212 371 52 53 olarak belirlendi.

Anadolu Gayrimenkul AND Kartal satış fiyatları!

Anadolu Gayrimenkul AND Kartal satış fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. 175 bin metrekare konut alanına sahip proje İstanbul Kartal Soğanlık'ta yükseliyor.

AND Kartal satış fiyatları!

AND Kartal satış fiyatları 290 bin liradan başlayarak değişiyor. Anadolu Gayrimenkul imzasını taşıyan AND Kartal projesi Soğanlık'ta yer alan Efes Pilsen Fabrikası'nın yerine inşa edilecek...

DKY Ada Residence Kartal satış ofisi!

DKY Ada Residence Kartal satış ofisi telefonu 444 9 359 olarak belirtiliyor. DKY İnşaat tarafından hayata geçirilecek projede çeşitli sosyal olanaklar sunuluyor.

Daire Kartal satış fiyatları!

Daire Kartal satış fiyatları 254 bin TL'den başlıyor. E-5 Yakacık Yolu'na yakın konumda olan projede anahtar teslimleri 2017 yılı içerisinde yapılacak.

Soğanlık AND Kartal satılık!

Soğanlık AND Kartal satılık daire teslimlerinin 2018 yılının ikinci çeyreğinde yapılması planlanıyor. 175 bin metrekaresi konut alanından oluşan proje Kartal Adliyesi'ne 600 metre mesafede bulunuyor.

DKY Kartal satış fiyatları ne kadar?

DKY Kartal Rezidans'da 2+1,5'tan 6+1,5'a kadar farklı daire tipleri mevcut. Proje 220 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Peki DKY Kartal satış fiyatları ne kadar?

DKY Ada Konutları Kartal satış ofisi!

DKY Ada Konutları Kartal satış ofisi telefon numarası 444 9 359 olarak belirlendi. 36 ay vade fırsatı ile daire sahibi olunabilen proje 19 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçirilecek.

Yakacık Hill Kartal satılık daireler!

Yakacık Hill Kartal satılık daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 3+1 ara kat dubleks şeklinde tasarlandı. Firma bünyesinde 36 ay vade uygulanan proje 2 blok halinde inşa ediliyor.

Tual Adalar Kartal satılık!

Dağ Mühendislik imzası ile yükselecek olan projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Tual Adalar Kartal satılık dairelerin teslimleri Aralık 2017 yılında yapılması planlanıyor.

DKY Ada Kartal satış ofisi!

DKY Ada Kartal satış ofisi için 444 9 359 numaralı telefonu arayabilirsiniz. E-5'e 1,5 kilometre uzaklıkta olan projede firma bünyesinde 36 ay vade fırsatı sağlanıyor.

Lekule Kartal satış fiyatları Haberi

Lekule Kartal satış fiyatları

İstanbul Anadolu Yakası Kartal-Yakacık'ta inşa edilen Lekule Kartal Rezidans'ta yüzde 10 ön satış indirimi uygulanıyor. Proje 18 katlı tek bloktan oluşuyor.


Lekule Kartal konut fiyatları dairelerin alanlarına göre değişiklik gösteriyor. Projede yer alan daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak dizayn edildi.


Kartal Lekule Evleri 'nde yer alan konutların büyüklükleri 81 metrekareden başlıyor, 132 metrekareye kadar ulaşıyor. Projede teslimlerin 1 yıl sonra yapılması planlanıyor. 


Oyun alanları, kafeler, otopark, fitness center, yüzme havuzu ve güvenlik gibi sosyal yaşam alanlarına sahip olan Lekule Kartal'da banka kredisi ile yapılan ödemelerde 120 ay vade imkanı sağlanıyor.


Lekule Kartal konut fiyatları 337 bin TL'den başlıyor. Proje Aydos Ormanı'na 5 dakika, Marmaray  hattına 2 dakika, Real AVM 1 dakika, Kartal Metro İstasyonuna 2 dakika,...