26 / 04 / 2024

Kartal Lekule Evleri!

Kartal Lekule Evleri!

Firma: Oflaz Şirketler Grubu

Proje: Lekule

Adalar ve deniz manzaralı, kat bahçeli dairelerden oluşan Kartal Lekule Evleri zemin+18 kat olarak planlandı. Satış süreci devam eden projede lansmana özel yüzde 10 indirim uygulanıyor.



Kartal Lekule Evleri Oflaz İnşaat imzası ile İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçiriliyor. 7 farklı daire seçeneklerine yer verilen proje 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinden meydana geliyor. 


Lekule Kartal Rezidans projesinde yer alan dairelerin alanları 81 metrekare ile 132 metrekare arasında değişiyor. Proje lokasyon olarak; E-5 Karayolu'na 1 dakika,  Kartal Sahili'ne, Aydos Ormanı'na ve Kartal Devlet Hastanesi'ne 5 dakika, Kartal Adliye Sarayı'na 3 dakika, Kartal Metro İstasyonu'na ve Marmaray'a ise 2 dakika mesafede yükseliyor.


Kartal Lekule Evleri 'nde yer alan dairelerin teslim tarihi 2016 yılı Aralık ayı olarak belirlendi. Projede 1 oda 1 salon daireler 280 bin TL, 2 oda 1 salon daireler 520 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Sosyal yaşam olanakları içerisinde havuz cafe, açık havuz, fitness center ve çocuk parkı yer alan Lekule Kartal Konutları'nın ödeme planı kapsamında 120 aya varan vade imkanı sunuluyor.


Kartal Lekule Evleri nerede?

Adres: Çarşı Mahallesi Panorama Sokak No:18 Yakacık - Kartal / İstanbul      


Oflaz İnşaat Lekule Kartal iletişim

Tel: 444 28 78

Web: http://www.lekule.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön