26 / 04 / 2024

Oflaz İnşaat Lekule Kartal Evleri!

Oflaz İnşaat Lekule Kartal Evleri!

Firma: Oflaz Şirketler Grubu

Proje: Lekule

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilen Oflaz İnşaat Lekule Kartal Evleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire alternatiflerinden oluşuyor. Projenin satış süreci devam ediyor.



Oflaz İnşaat Lekule Kartal Evleri projesinde 120 aya varan vade imkanı yer alıyor. Lansmana özel yüzde 10 indirim uygulanan projede deniz ve Adalar manzaralı ve kat bahçeli daireler bulunuyor. 


Lekule Kartal Residence Oflaz İnşaat imzası taşıyor. 7 farklı daire seçeneklerinden oluşan projede daire teslimlerinin Aralık 2015'te gerçekleşmesi planlanıyor. 


Zemin+18 kat olarak tasarlanan Oflaz İnşaat Lekule Kartal Evleri 'nde yer alan dairelerin alanları 81 metrekareden başlıyor, 132 metrekareye kadar yükseliyor. Projede 1 oda 1 salon daireler 280 bin TL, 2 oda 1 salon daireler ise 520 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Sosyal yaşam alanları arasında havuz cafe, fitness center, çocuk parkı ve açık havuz bulunan Lekule Kartal Rezidans lokasyon olarak Kartal Adliye Sarayı'na 3 dakika, E-5 Karayolu'na 1 dakika, Kartal Metro İstasyonu'na ve Marmaray'a 2 dakika, Kartal Sahili'ne, Aydos Ormanı'na ve Kartal Devlet Hastanesi'ne ise 5 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor.


Lekule Kartal Evleri nerede?

Adres: Çarşı Mahallesi Panorama Sokak No:18 Yakacık - Kartal / İstanbul      


Kartal Lekule Evleri satış ofisi 

Tel: 444 28 78

Web: http://www.lekule.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön