25 / 04 / 2024

Lekule Kartal ne zaman teslim?

Lekule Kartal ne zaman teslim?

Firma: Oflaz Şirketler Grubu

Proje: Lekule

Lansmana özel yüzde 10 indirim uygulanan Oflaz İnşaat Lekule Kartal konut projesi 7 farklı daire seçeneklerinden meydana geliyor. Peki Lekule Kartal ne zaman teslim?



Lekule Kartal ne zaman teslim sorusunu yanıtlamadan önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim. Oflaz İnşaat tarafından hayata geçirilen projede yer alan dairelerin alanları 81 metrekare ile 132 metrekare arasında değişiyor.


Zemin+18 kat olarak tasarlanan Lekule Kartal Evleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinden meydana geliyor.  Satış süreci devam eden projede 120 aya varan vade imkanı mevcut.


Lekule Kartal projesinde 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 280 bin TL, 2 oda 1 salon dairelerin ise 520 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projenin sosyal yaşam alanları açık havuz, fitness center, havuz cafe ve çocuk parkından oluşuyor.


Lekule Kartal Rezidans; Kartal Metro İstasyonu'na ve Marmaray'a 2 dakika, E-5 Karayolu'na 1 dakika, Kartal Adliye Sarayı'na 3 dakika, Kartal Sahili'ne, Aydos Ormanı'na ve Kartal Devlet Hastanesi'ne 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.


Lekule Kartal ne zaman teslim?

Lekule Kartal ne zaman teslim sorusuna 2016 yılı Aralık ayı yanıtını verebiliriz. 


Kartal Lekule Evleri nerede?

Adres: Çarşı Mahallesi Panorama Sokak No:18 Yakacık - Kartal / İstanbul      


Oflaz İnşaat Lekule Kartal iletişim

Tel: 444 28 78

Web: http://www.lekule.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön