24 / 04 / 2024

Lekule kartal örnek daire

Lekule kartal örnek daire

Oflaz İnşaat imzası ile hayata geçirilen Lekule Kartal Konutları 'nda daire teslimlerinin 12 ay sonra gerçekleşmesi öngörülüyor. Peki Lekule Kartal konut fiyatları ne kadar?

Oflaz İnşaat Lekule Kartal fiyatları!

Lekule Kartal konut projesinde yer alan dairelerin büyüklükleri 81 metrekareden başlangıç gösteriyor, 132 metrekareye kadar ulaşıyor. Peki Oflaz İnşaat Lekule Kartal fiyatları ne kadar?

Kartal Lekule Evleri fiyatları!

Tapu teslimleri hemen yapılan Lekule Kartal Konutları'nda yer alan dairelerin alanları 81 metrekare ile 132 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Peki Kartal Lekule Evleri fiyatları ne kadar?

Kartal metruk bina yıkımında rekor kırdı!

Kentsel dönüşüm, riskli yapı raporu veya ilgisizlik nedeniyle metruk durumda olan yapıların yıkım çalışmalarına hızla devam ediliyor. Kartal Belediyesi ise çalışmalarıyla örnek belediye oldu.

Kartal'da madde bağımlılarına mesken olan metruk bina yıkıldı!

Kartal Belediyesi; ilçe genelinde vatandaşlar ve çevre için tehlikeli olan metruk binaların yıkım çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalar kapsamında Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, örnek bir çaba göstererek Yukarı Mahalle Ekim Sokak’ta yer alan metruk bir binayı yıktı. 

Bumerang Kartal enerji verimliliği ile örnek bir proje!

Kartal'da hayata geçirilen Bumerang Kartal projesinde dış cephe giydirmesinde yüzde 75 seviye oranında tamamlandı.  Bumerang Kartal'ın dış cephesi, maksimum enerji tasarrufu sağlayacak şekilde yapılıyor.

Kentsel dönüşümde Kartal modeli!

Kartal Belediyesi tarafından, 'Dönüşümde Kartal Modeli' ile yerinde dönüşüm çalışmaları başladı. Yıkım töreninde konuşan Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, dönüşüm konusunda bakanlığın kendilerini örnek gösterdiğini ifade etti.

Kartal Bağlar Sitesi temel atma töreni yarın!

Türkiye’ye örnek oluşturan Dönüşümde Kartal Modeli çalışmaları kapsamında yarın saat 11.00’da Bağlar Sitesi’nde temel atma töreni düzenlenecek...

Kartal Orhantepe Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde İstanbul ve Türkiye için örnek bir başarı hikâyesinin altına imza atan Kartal Belediyesi, 'Dönüşümde Kartal Modeli' ile çalışmalarına devam ediyor.

Çukurova Balkon’da 1+1 ve 3+1 örnek daireler hazır!

Çukurova Balkon’dan yeni örnek daireler SON Grup Şirketleri’nden Çukurova Gayrimenkul’un Kartal’ın merkezinde konumlanan “Balkon Hayatın Keyfidir” temalı projesi Çukurova Balkon, yeni örnek daireleriyle teslim için gün sayıyor.

Kartal'da dönüşüm devam ediyor!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde İstanbul ve Türkiye için örnek bir başarı hikâyesinin altına imza atan Kartal Belediyesi, 'Dönüşümde Kartal Modeli' ile çalışmalarına devam ediyor.

Kartal Çukurova Balkon'un yüzde 60'ı satıldı!

Çukurova Gayrimenkul’un bölgedeki en son projesi Çukurova Balkon’da dairelerin yüzde 60’ı satıldı. Kartal Çukurova Balkon’un örnek daireleri görülmeye hazır.

Kartal'da metruk binalar yıkılıyor!

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz’ün öncülüğünde İstanbul ve Türkiye için örnek bir başarı hikâyesinin altına imza atan Kartal Belediyesi, 'Dönüşümde Kartal Modeli' ile çalışmalarına devam ediyor.

Çukurova Balkon’un örnek daireleri tanıtıldı!

SON Grup Şirketleri’nden Çukurova Gayrimenkul’un Kartal’ın merkezinde konumlanan “Balkon Hayatın Keyfidir” temalı projesi Çukurova Balkon’un örnek daireleri görücüye çıktı.

Fikret Toksöz: Kartal Belediyesi projeleri ile örnek bir belediye!

Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM) Jüri Üyesi Fikret Toksöz, ''Yaptığınız projeler, Sosyal Demokrat Belediye anlayışı ile örnek olacak projelerdir. Dolayısıyla Kartal Belediyesi örnek bir belediyedir" dedi.

Ekşioğlu Kartal projesinde ilk adım atıldı!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde İstanbul ve Türkiye için örnek bir başarı hikâyesinin altına imza atan Kartal Belediyesi, 'Dönüşümde Kartal Modeli' ile çalışmalarına devam ediyor.

Lekule kartal örnek daire Haberi

Lekule kartal örnek daire

İstanbul Anadolu Yakası Kartal-Yakacık'ta inşa edilen Lekule Kartal Rezidans'ta yüzde 10 ön satış indirimi uygulanıyor. Proje 18 katlı tek bloktan oluşuyor.


Lekule Kartal konut fiyatları dairelerin alanlarına göre değişiklik gösteriyor. Projede yer alan daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak dizayn edildi.


Kartal Lekule Evleri 'nde yer alan konutların büyüklükleri 81 metrekareden başlıyor, 132 metrekareye kadar ulaşıyor. Projede teslimlerin 1 yıl sonra yapılması planlanıyor. 


Oyun alanları, kafeler, otopark, fitness center, yüzme havuzu ve güvenlik gibi sosyal yaşam alanlarına sahip olan Lekule Kartal'da banka kredisi ile yapılan ödemelerde 120 ay vade imkanı sağlanıyor.


Lekule Kartal konut fiyatları 337 bin TL'den başlıyor. Proje Aydos Ormanı'na 5 dakika, Marmaray  hattına 2 dakika, Real AVM 1 dakika, Kartal Metro İstasyonuna 2 dakika,...