26 / 04 / 2024

Bumerang Kartal enerji verimliliği ile örnek bir proje!

Bumerang Kartal enerji verimliliği ile örnek bir proje!

Kartal'da hayata geçirilen Bumerang Kartal projesinde dış cephe giydirmesinde yüzde 75 seviye oranında tamamlandı.  Bumerang Kartal'ın dış cephesi, maksimum enerji tasarrufu sağlayacak şekilde yapılıyor.



İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yer alan Kartal'da hayata geçirilen Bumerang Kartal'da dış cephe kaplamasında yüzde 75 seviyesinde tamamlandı. Proje 41 katlı olarak inşa ediliyor. Bumerang Kartal'ın dış cephe kaplaması; Şenyuva ve Çuhadaroğlu firmaları tarafından yapılıyor. Uygulanan alüminyum stick cephe sistemlerinin kaba yapı ile birleştiği hat boyunca sürekli olarak teşkil edilen bağlantılar, “İçeriden buhar sızdırmaz, dışarıdan su, rüzgar ve havageçirmezlik” prensibine; su ve hava geçirimsizliği sağlamak için de kısmi buhar geçirimli özelliğe sahip.  Binanın camlar ise temperli, güneş koruma ve yüksek ısı yalıtım kaplamalı olacak şekilde monte ediliyor. 

Bumerang Kartal'ın kat geçişlerinde ise yangına dayanıklı alev ve duman bariyerleri bulunuyor. Yangına dayanıklı alev ve duman bariyerleri sadece tavan-cephe birleşiminde değil, ayrıca düşey duvar-cephe birleşimlerinde de uygulanıyor. Kaba inşaatın tamamlandığı projede, şık dış cephe tasarımıyla hem enerji tasarrufu sağlıyor hem de yangına dayanıklılığı ile can güvenliğini üst seviyelere taşıyor.

Bumerang Kartal enerji verimliliği ile örnek bir proje!

Kartal’ın en merkezi lokasyonunda yer alıyor

Bumerang Kartal Projesi Satış ve Pazarlama Müdürü Nur Eğilmez, "Özkartallar AŞ güvencesiyle, Kartal Metrosu'na 1 dakika yürüme mesafesinde yer alan Bumerang Kartal, kapanmaz koru ve deniz manzarasına sahip ve doğa dostu özellikleriyle dikkat çekerken, projenin çevresinde adliye, hastane, AVM, havalimanı gibi önemli merkezler yer alıyor. Katların birbirini görmediği, 9’uncu kat itibarıyla Adalar manzarasına sahip olan Bumerang Kartal projesini Eylül 2021’de teslim etmeyi planlıyoruz. 60 bin metrekarelik kapalı inşaat alanına sahip, 10 bin metrekare arsa üzerine konumlandırılan Bumerang Kartal projesi 190 adet bağımsız bölüm ve 14 adet mağazadan oluşuyor. Ofis ve dairelerin 64 metrekare ila 374 metrekare arasında değiştiği Bumerang Kartal projesinde metrekare fiyatı; 6 bin 900 TL’den başlıyor" diye konuştu.

İçinde yok yok proje 

Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen Bumearang Kartal projesinde yatırımcılara yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor. Yatırımcıların konut kredisinden faydalanabildiği projede ayrıca şirket bünyesinde yüzde 50’i peşin, geri kalan yüzde 50'ı proje bitiş tarihine kadar 0 komisyonla vadelendirilme seçenekleri bulunuyor. Bumearang Kartal'da bağımsız bölüm alanlar, tapu masraflarından da muhaf oluyor. 

Bumerang Kartal'da seyir terası, kafeler, toplantı salonları, yüzme havuzları, tenis kortu, fitnesscenter, sauna, buhar odası-masaj odası, Türk Hamamı, lobi ve danışma, çamaşırhane,  yönetim odaları, sığınak, açık ve kapalı otopark yer alıyor. Projede ofis katları, mutfak ve ıslak zeminler tamamlanıp zeminler ve tavanlar yapılıp; daire içi alanlarının bölümleri ise müşteri tercihine bırakılarak, shell&core halinde iç dekorasyona hazır biçimde; konutlar ise anahtar teslim olarak hazırlanıyor.


Tel: 0 216 370 70 71
Web: www.bumerangkartal.com


Geri Dön