19 / 04 / 2024

Lena Aylin Erdil kimdir

Lena Aylin Erdil kimdir

Türkiye şampiyonu ve rekortmen sörfçü Lena Aylin Erdil'in Bodrum'daki villasında yangın çıktı. Villada yalnız bulunan annesi Alman vatandaşı Ellen Erdil ekipler tarafından yangından son anda kurtarıldı

Aylin Coşkun'un Zekeriyaköy'deki 4 katlı lüks villası görenleri kendine hayran bıraktı! 

2019 yılında  Volkan Aslan ile evlenen ve düğündeki takılarla '5 milyon TL'lik rahat villa alabilirim'' diyen Aylin Coşkun'un 4 katlı lüks villası görenleri kendime hayran bıraktı. 

Aylin Selen kimdir? Aylin Selen ne iş yapmaktadır? 

Aylin Selen TAV Havalimanları Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesidir. Aylin Selen, 1991 senesinde Orta Doğu Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra çalıştığı firmaları takiben 1994 senesinde Akfen Grubu’na geçmiştir.

Koçtaş’ta gardıroplar indirime girdi! Lena 3 Kapakli Gardırop 975 Sonomo 4.859 TL! 9 Şubat 2023 fiyat listesi…

Koçtaş’ta gardıroplar indirime girdi! Lena 3 Kapakli Gardırop 975 Sonomo 4.859 TL’den satışa sunuldu. İşte diğer modeller ve 9 Şubat 2023 fiyat listesi…

Gold Realestate Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Gold Realestate Danışmanlık Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aylin Güler tarafından kuruldu.

Ubm Geoteknik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ubm Geoteknik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Okan Erdil tarafından kuruldu.

Kira fiyatları artacak mı? İFM Kanun Teklifi konut sektörünü nasıl etkiler? 

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, İstanbul Finans Merkezi ile fiziki alanın kısıtlandığına dikkat çekerek, kira fiyatlarıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ünlü ekonomi profesörü Aylin Seçkin Süper Bono ile ilgili herkesin merak ettiklerini açıkladı

İstanbul Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aylin Seçkin, Süper Bono ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Şerdil Dara Odabaşı'ndan tarihi tren istasyonları açıklaması!

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, ilçede atıl kalan tarihi istasyon binalarının Kadıköylülerin görüşünü alarak müze, kütüphane, kültür ve sosyal yaşam merkezine çevirmek amacıyla çağrıda bulunmuştu. Çağrısına yanıt alamayan Odabaşı, yeni açıklamalarda bulundu.

Şerdil Dara Odabaşı: Kalamış Yat Limanı'nı neden iptal ettiniz, neyi saklıyorsunuz?

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı son zamanlarda sık sık gündeme gelen ve iptal edilen Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı özelleştirme ihalesiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Şerdil Dara Odabaşı: 6 tarihi istasyon binasına talibiz!

Kadıköy Belediyesi'nin sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı “Kadıköyümüzde 6 tane tarihi tren istasyonu bulunuyor. Ulaştırma Bakanlığı tarafından atıl ve metruk halde bırakılan bu istasyonlara talibiz” ifadelerini kullandı.

Derinler Proje Geliştirme Danışmanlık Ve Yazılım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derinler Proje Geliştirme Danışmanlık Ve Yazılım Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 600 bin TL sermaye bedeli ile Aylin Kenar tarafından kuruldu.

Qtı İstanbul Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Qtı İstanbul Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  250 bin TL sermaye bedeli ile Aylin Sezerse, Hayreddin Gökalemin tarafından kuruldu.

Isparta Atabey'de TOKİ projesi yapılması talebi TBMM'de!

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, Isparta'nın Atabey ilçesine bağlı İslamköy köyüne TOKİ projesi yapılması talebine ilişkin soru önergesi verdi. 

Lena Aylin Erdil kimdir Haberi

Lena Aylin Erdil kimdir

Dünya Rüzgar Sörfü Sürat Rekoru yarışmasında 45.74 ile Türkiye rekoru kırarak geçtiğimiz yıl dünya ikincisi olan ünlü sörfçü Lena Aylin Erdil'in Ortakent-Yahşi Mahallesi Güzelbahçe Sokak'taki villasında bu gece yarısı klima kontağından yangın çıktı. Evden çıkan dumanları gören mahalle sakinleri durumu itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, yangın sırasında evde yalnız olduğu öğrenilen 55 yaşındaki Alman vatandaşı Ellen Erdil ekiplerce dışarı çıkardı. Komşularının yardımı ile güçlükle ayakta durabilen Ellen Erdil, "Büyük şok ve üzüntü yaşıyorum her şey bir anda oldu bitti" dedi. Yangın ekiplerin yarım saatlik çalışması sonucunda söndürüldü. Yangın ile ilgili soruşturma...