19 / 04 / 2024

Lens İstanbul Yaşam Merkezi

Lens İstanbul Yaşam Merkezi

Lens Yapı tarafından Kurtköy’de hayata geçirilen Lens İstanbul Yaşam Merkezi 29 Ekim'de kapılarını açıyor. İstanbul’a yeni bir soluk kazandıracak Türkiye’nin en büyük yaşam merkezi arasında bulunacak Lens İstanbul, alışveriş, eğlence, lezzet ve sanatın başkenti olacak.

İstanbul yaşam maliyetinde 185'inci sıraya yerleşti! Megakent 227 şehir arasında expat çalışanlar için cazibeli konumda!

Mercer, Yaşam Maliyeti Araştırması’nın sonuçlarını tek tek açıkladı. İstanbul yaşam maliyetinde, 227 şehir arasında 185'inci sıraya yerleşti. İşte ayrıntılar...

Lens Yaşam Merkezi'nin 2. etabı geliyor!

Lens Yaşam Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Mert Kutlu, 2021'de Kurtköy'de bin 160 konut ve 100'den fazla ticari alandan oluşacak ikinci etabını hayata geçireceklerini belirtti.

Lens Yaşam Merkezi'ne ziyaretçilerden yoğun ilgi!

Anadolu Yakası’nın açık hava konseptiyle inşa edilen Lens Yaşam Merkezi'nin içerisinde 100’e yakın perakende mağazası, restoranları, kafeleri ve sosyal aktivite alanları bulunuyor. Lens Yaşam Merkezi'ne ziyaretçilerden yoğun ilgi geldi.

İstanbul Yaşam Konutları geliyor! Yeni proje!

İstanbul Yaşam Konutları projesinde 217 konut, 6 dükkan yer alcak. Proje Esenyurt'ta hayata geçirilecek.

Lens Yaşam Merkezi Gayrimenkul Kiralama ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Lens Yaşam Merkezi Gayrimenkul Kiralama ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Can Aydınoğlu, Orhan Öğücü, Sedat Çağlayan, Mustafa Yaşar Aydın ve Mehmet Gür tarafından kuruldu.

Lens İstanbul Yaşam Merkezi Kurtköy'ün yeni buluşma noktası oldu!

Lens Yapı tarafından Kurtköy’de inşa edilen Lens İstanbul Yaşam Merkezi, Kurtköy’e yeni bir soluk kattı. Açıldığı ilk günden bu yana yoğun ilgi gören Türkiye’nin en büyük açık hava yaşam merkezi, bölge sakinlerinin de yeni uğrak noktası oldu. 

Lens İstanbul Yaşam Merkezi’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlandı!

Kurtköy’deki Lens İstanbul Yaşam Merkezi’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, bando ve mehteran takımının coşkulu gösterisi ile kutlandı. Alışveriş, eğlence, lezzet ve sanatın başkenti, Türkiye’nin en büyük yaşam merkezi Lens İstanbul’un birbirinden renkli kutlamalara ev sahipliği yaptı...

Lens İstanbul Yaşam Merkezi 29 Ekim'de açılıyor!

Lens Yapı tarafından Kurtköy’de hayata geçirilen Lens İstanbul Yaşam Merkezi 29 Ekim'de kapılarını açıyor. İstanbul’a yeni bir soluk kazandıracak Türkiye’nin en büyük yaşam merkezi arasında bulunacak Lens İstanbul, alışveriş, eğlence, lezzet ve sanatın başkenti olacak.

İstanbul yaşam endeksi sıralamasında Türkiye genelinde 5'nci!

Nüfus yoğunluğu itibarıyla dünyadaki 172 ülkeden büyük olan İstanbul, yaşam endeksine göre Türkiye genelinde 5'inci sırada kendisine yer bulabildi.

Yeni nesil yaşam modeli İstanbloom'da hayat buluyor!

İstanbul’un en önemli lokasyonlarından Zincirlikuyu'da yoğun ilgi gören akıllı yaşam ve yeşil bina konseptiyle fark yaratan İstanbloom, özel olarak tasarladığı örnek dairesinde yatırımcıları ağırlamaya devam ediyor.

İstanbul Yaşam Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Yaşam Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Ali Kemal Özdemir, Uğur Özgören tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Ocak'ta kuruldu.

Gül Park Yaşam Esenyurt Evleri iletişim!

İstanbul Esenyurt'ta inşa edilen Gül Park Yaşam Konutları 'nda yer alan daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Gül Park Yaşam Esenyurt Evleri iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Esenyurt Gül Park Yaşam Evleri teslim tarihi!

İstanbul Esenyurt 'ta hayata geçirilen Gül Park Yaşam Evleri 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tiplerinden oluşuyor. Esenyurt Gül Park Yaşam Evleri teslim tarihi haberimizde bulunuyor.

Lens İstanbul Yaşam Merkezi Haberi

Lens İstanbul Yaşam Merkezi

Lens Yapı tarafından inşa edilen alışveriş, eğlence, lezzet ve sanat başkenti Lens İstanbul Yaşam Merkezi, 29 Ekim Salı günü açılıyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın anlamını taşıyacak Bando ve Mehter Takımı’nın coşkusuyla açılışın yapılması planlanan Lens İstanbul Yaşam Merkezi, Türkiye’nin en büyük açık hava çarşısı olma özelliğine sahip. Dünyaca ünlü markaların bulunacağı kafe ve restoranları, giyim markaları, Türkiye’nin en önemli ressamlarından Devrim Erbil’in Sanat Galerisi, Türkiye’nin en büyük Oyuncak Müzesi ve küçük, büyük herkesin yerçekimine meydan okuyacağı Flyzone ile renkli bir dünya Lens İstanbul Yaşam Merkezi’nde ziyaretçiler yer alacak. Sahan Restaurant, HuQQabaz, e-bebek, Enza Home, Taç, Setur, Big Chef’s, Cinemarine gibi kendi sektörlerinin en iyi markalarından oluşan 85 mağazasıyla günün her saati yaşayan bir mekana sahip olacak Lens İstanbul Yaşam Merkezi, Lens Yapı’nın sosyal...