16 / 04 / 2024

Lens İstanbul Yaşam Merkezi 29 Ekim'de açılıyor!

Lens İstanbul Yaşam Merkezi 29 Ekim'de açılıyor!

Lens Yapı tarafından Kurtköy’de hayata geçirilen Lens İstanbul Yaşam Merkezi 29 Ekim'de kapılarını açıyor. İstanbul’a yeni bir soluk kazandıracak Türkiye’nin en büyük yaşam merkezi arasında bulunacak Lens İstanbul, alışveriş, eğlence, lezzet ve sanatın başkenti olacak.



Lens Yapı tarafından inşa edilen alışveriş, eğlence, lezzet ve sanat başkenti Lens İstanbul Yaşam Merkezi, 29 Ekim Salı günü açılıyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın anlamını taşıyacak Bando ve Mehter Takımı’nın coşkusuyla açılışın yapılması planlanan Lens İstanbul Yaşam Merkezi, Türkiye’nin en büyük açık hava çarşısı olma özelliğine sahip. Dünyaca ünlü markaların bulunacağı kafe ve restoranları, giyim markaları, Türkiye’nin en önemli ressamlarından Devrim Erbil’in Sanat Galerisi, Türkiye’nin en büyük Oyuncak Müzesi ve küçük, büyük herkesin yerçekimine meydan okuyacağı Flyzone ile renkli bir dünya Lens İstanbul Yaşam Merkezi’nde ziyaretçiler yer alacak. Sahan Restaurant, HuQQabaz, e-bebek, Enza Home, Taç, Setur, Big Chef’s, Cinemarine gibi kendi sektörlerinin en iyi markalarından oluşan 85 mağazasıyla günün her saati yaşayan bir mekana sahip olacak Lens İstanbul Yaşam Merkezi, Lens Yapı’nın sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlediği heykel yarışmasının kazanan sanatçıları tarafından tasarlanan heykellere de ev sahipliğinde bulunuyor.

Uçuş tablolarıyla uçak saatlerini kontrol edin

Lens İstanbul projesinin yaşam merkezi içinde Kurtköy Yenişehir metro durağı da yer alıyor. TEM, E-5, Osmangazi Köprüsü, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, metro gibi tüm ulaşım yollarının kesişme yollarında yer alan Lens İstanbul Yaşam Merkezi’ne ulaşmak daha da kolaylaşıyor. İsteyen hemen yürüme mesafesinde bulunan Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkacak uçağa kadar yaşam merkezinde keyifle vakit geçirebiliyor. Mydanda yer alan uçuş tabloları ile uçak kalkış saatleri de izlenebilecek. 33 bin metrekare üzerine inşa edilen Lens İstanbul Yaşam Merkezi’nde, sürekli her yaş grubuna hitap edecek tiyatro, dans, müzik gibi etkinlikler de bulunacak. Lens İstanbul Yaşam Merkezi’nin içerisinde aynı zamanda 1162 konut yer alıyor. Hem konut hem de çarşı projesinin bir arada bulunduğu Lens İstanbul’da konut fiyatları 327 bin TL’den başlangıç gösteriyor. Sadece 80 dairenin kaldığı Lens İstanbul’da, peşin alımlarda yüzde 15 indirim sunuluyor.
 

www.lensistanbul.com


Geri Dön