19 / 04 / 2024

Lens İstanbul mağazalar

Lens İstanbul mağazalar

Lens Yapı tarafından Kurtköy’de hayata geçirilen Lens İstanbul Yaşam Merkezi 29 Ekim'de kapılarını açıyor. İstanbul’a yeni bir soluk kazandıracak Türkiye’nin en büyük yaşam merkezi arasında bulunacak Lens İstanbul, alışveriş, eğlence, lezzet ve sanatın başkenti olacak.

Kordon İstanbul cadde mağazalarında 50 ay vade fırsatı!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Kordon İstanbul projesinin cadde mağazalarında 50 ay vade fırsatı sunuluyor.

Kordon İstanbul açık hava mağazalarında 60 ay vade farksız ödeme kampanyası!

Güçlü mühendislik altyapısı ile sürdürülebilir projeler inşa eden Ege Yapı, İstanbul Seyrantepe’de çok özel bir yaşam sunan projesi Kordon İstanbul’da bulunan açık hava cadde mağazalarını satışa sundu.

Kordon İstanbul açık hava mağazaları satışta!

Kordon İstanbul açık hava mağazaları satışa çıktı. Projedeki açık hava mağazalarına 60 ay vade imkanıyla sahip olunabiliyor.

AVM'lerde kira sorunu: 60 marka mağazalarını açmadı!

1 Haziran tarihiyle beraber tüm AVM'ler kapılarını açtı. İstanbul’daki Forum İstanbul, Gaziantep’teki Primemall, Bodrum Midtown ve Forum Denizli AVM'lerinde ise 60 marka, kira anlaşmazlığına dikkat çekerek mağazalarını açmadı...

HOM Design Center AVM'de hangi mağazalar var?

Skyland İstanbul projesinin içerisinde yer alan HOM Design Center açıldı. Peki HOM Design Center AVM'de hangi mağazalar var?

3. İstanbul cadde mağazaları bugün satışta!

3. İstanbul'da Dolar'a Euro'ya inat 3 büyük fırsat sunuluyor. 3. İstanbul cadde mağazaları 1.660 liradan başlayan taksitlerle açık artırmayla bugün satışa çıkıyor...

3. İstanbul cadde mağazaları ne zaman satışa çıkıyor?

3. İstanbul projesi Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından İstanbul Başakşehir'de hayata geçiriliyor.  Peki 3. İstanbul cadde mağazaları ne zaman satışa çıkıyor?

3. İstanbul cadde mağazaları 21 Ekim'de açık artırmayla satışta!

3. İstanbul projesinin cadde mağazaları 21 Ekim'de açık artırma ile satışa çıkıyor. Projede yüzde 10 KDV avantajının yanı sıra yüzde 3 peşinat imkanı sağlanıyor. 

BMD'den "Çarşılar ve mağazalar kapanmasın" çağrısı!

İstanbul’da 3 AVM’de mağazaların iki saat geç açılması konusunda BMD Yönetim Kurulu’ndan yapılan açıklamada, markalı organize perakende sektöründe son yıllarda yaşanan türbülansa dikkat çekildi. 

Beyoğlu’nda mağazalar hareketlenmeye başladı!

TERÖR saldırıları sonrası ziyaretçi sayıları düşen ve mağazaların teker teker kapandığı İstanbul Beyoğlu’na geri dönüş başladı.

Osmanbey'de mağazalar döviz mağduru!

İstanbul’da tekstilin kalbi olarak bilinen Osmanbey'de mağazalar döviz mağduru.

Axis İstanbul Topçular mağazaları!

İstanbul Bayrampaşa'da hayata geçirilen Axis İstanbul hizmete açıldı. İşte 550 milyon dolarlık yatırım bedeli ile inşa edilen Axis İstanbul Topçular mağazaları...

Axis İstanbul'da hangi mağazalar var?

Sur Yapı ve Hayat Holding ortaklığıyla inşa edilen Axis İstanbul Alışveriş Merkezi kapılarını bugün açtı. Peki Axis İstanbul'da hangi mağazalar var?

Lens İstanbul mağazalar Haberi

Lens İstanbul mağazalar

Lens Yapı tarafından inşa edilen alışveriş, eğlence, lezzet ve sanat başkenti Lens İstanbul Yaşam Merkezi, 29 Ekim Salı günü açılıyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın anlamını taşıyacak Bando ve Mehter Takımı’nın coşkusuyla açılışın yapılması planlanan Lens İstanbul Yaşam Merkezi, Türkiye’nin en büyük açık hava çarşısı olma özelliğine sahip. Dünyaca ünlü markaların bulunacağı kafe ve restoranları, giyim markaları, Türkiye’nin en önemli ressamlarından Devrim Erbil’in Sanat Galerisi, Türkiye’nin en büyük Oyuncak Müzesi ve küçük, büyük herkesin yerçekimine meydan okuyacağı Flyzone ile renkli bir dünya Lens İstanbul Yaşam Merkezi’nde ziyaretçiler yer alacak. Sahan Restaurant, HuQQabaz, e-bebek, Enza Home, Taç, Setur, Big Chef’s, Cinemarine gibi kendi sektörlerinin en iyi markalarından oluşan 85 mağazasıyla günün her saati yaşayan bir mekana sahip olacak Lens İstanbul Yaşam Merkezi, Lens Yapı’nın sosyal...