18 / 04 / 2024

Lens İstanbul  satılık

Lens İstanbul  satılık

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de inşa edilen Lens İstanbul teslim tarihi 2018 yılının Eylül ayı olarak belirtiliyor. Proje 1.162 daire ve 82 adet mağazadan meydana geliyor. 

Lensİstanbul satılık daire fiyatları 2017!

Lensİstanbul satılık daire fiyatları 2017 kapsamında daireler minimum 327 bin TL'den başlıyor. Lensİstanbul projesi Lens Yapı imzasıyla İstanbul Kurtköy'de yükseliyor...

İş GYO Nef Inİstanbul satılık!

İş GYO Nef Inİstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Teslim tarihi 2018 yılı ikinci yarısı olarak belirlenen projede 3 bin 581 bağımsız ünite bulunuyor.

Topkapı İnİstanbul satılık!

Topkapı İnİstanbul satılık daire seçenekleri 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar farklılık gösteriyor. Topkapı İnİstanbul projesinde yer alan dairelerin satışları yarın başlıyor...

Kadıköy Concord İstanbul satılık daire!

Toplam 1.175 adet daireden meydana gelen proje Teknik Yapı tarafından inşa ediliyor. Kadıköy Concord İstanbul satılık daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 şeklinde dizayn edildi.

Sur Yapı Axis İstanbul satılık!

Sur Yapı Axis İstanbul satılık ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakikalık yakın mesafede bulunan projede 60 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Basın Ekspres Fortis İstanbul satılık!

Basın Ekspres Fortis İstanbul satılık daire alanları 58 metrekare ile 125 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Yiğit Group imzası ile hayata geçirilen proje 14 bin 523 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Esenyurt Botanica İstanbul satılık!

Esenyurt Botanica İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Atatürk Havalimanına 10 dakika uzaklıkta bulunan projede lansmana özel fırsatlar sunuluyor.

Botanica İstanbul satılık daire!

Botanica İstanbul satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı. Toplam 477 adet daireden oluşan projede yüzde 5'ten başlayan peşinatlar ve 48 aya varan faizsiz ödeme seçenekleri uygulanıyor.

Küçüksu Oryapark İstanbul satılık!

Küçüksu Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Proje Boğaziçi Köprüsü'ne 5 dakika, FSM Köprüsüne 2 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Ümraniye Oryapark İstanbul satılık!

Ümraniye Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Otel, ofis, rezidans ve alışveriş alanlarının yer aldığı projenin otel alanı içerisinde Crown Plaza bulunuyor.

Beylikdüzü Botanica İstanbul satılık!

Beylikdüzü Botanica İstanbul satılık dairelerin tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 olarak dizayn edildi. Toplam 522 adet daireden oluşan proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yer alıyor.

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul satılık!

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Parsel numarası nedeniyle 203 Residence ismini alan projenin 1. ve 30. katları arası satışa sunuluyor.

Oryapark İstanbul satılık!

Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Lansmana özel fırsatlar sunun projede banka kredisi ile konut sahibi olabilmek mümkün.

Lens İstanbul  satılık Haberi

Lens İstanbul  satılık

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de inşa edilen Lens İstanbul projesi Teknopark'a yürüme mesafesinde bulunuyor.

TEM Otoyolu'nun ve metro istasyonunun  yanı başında yer alan  Lens İstanbul  Konutları Lens Yapı imzası taşıyor. 

Kişiye özel ödeme avantajı sunulan Lens İstanbul projesinde 1+0, 1+1, 2+1 daire ve 2+1, 3+1, 4+1 loft daire seçenekleri sunuluyor.  Projede daire büyüklükleri 45 metrekare ile 150 metrekare arasında değişiyor.  Lens İstanbul Pendik projesi 1.162 daire ve 82 adet mağazadan meydana geliyor. 

5 blok şeklinde yükselen Lens İstanbul teslim tarihi 2018 yılının Eylül ayı olarak belirtiliyor. Lens İstanbul'da daire fiyatları  270 bin TL'den başlıyor. 

Kurtköy Lens İstanbul projesinde sosyal alanlar;

Cafe Restoran Spor alanları Çocuk oyun alanları Yüzme havuzu Kapalı otopark. 


Adres: Yenişehir Mahallesi Osmanlı Bulvarı No:3 Pendik / İstanbul  
 
Tel : 444 2 456   
Web :...