28 / 03 / 2024

Esenyurt Botanica İstanbul satılık!

Esenyurt Botanica İstanbul satılık!

Firma: Mutlu İnşaat-Ak Proje

Esenyurt Botanica İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Atatürk Havalimanına 10 dakika uzaklıkta bulunan projede lansmana özel fırsatlar sunuluyor.



Botanica İstanbul'da 477 adet konut yer alıyor. Daire teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülen projede yüzde 5 peşinatta, kalan bedel 48 ay vade farksız taksitlendiriliyor.


Esenyurt Botanica İstanbul satılık daire fiyatları 2 bin 700 TL'den başlıyor. Proje Atatürk Havalimanına 10 dakikalık yakın mesafede, metrobüs durağı, hastaneye, üniversite, okul,  E-5 ve TÜYAP fuar alanına 1 dakikalık yürüme mesafesinde bulunuyor. 


Botanica İstanbul Konutları Mutlu İnşaat ve Ak Proje imzası ile hayata geçiriliyor. Yüzde 80'i yeşil alan için ayrılan proje 28 bin metrekare arsa alanına sahip. 


Spor tesisleri, Türk hamamı, açık ve kapalı yüzme havuzu, spa merkezi, fitnes salonu gibi sosyal donatı alanlarına yer verilen Botanica İstanbul Rezidans'ta banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.


Esenyurt Botanica İstanbul satılık daire tipleri 5 blokta 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje 2 blokta ise 1 oda 1 salon home ofislerden oluşuyor. 


Esenyurt Botanica İstanbul iletişim

Telefon: 444 70 61 

Web adresi: burasitambanagore.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


Geri Dön