25 / 04 / 2024

Botanica İstanbul satış ofisi

Botanica İstanbul satış ofisi

Esenyurt Botanica İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Atatürk Havalimanına 10 dakika uzaklıkta bulunan projede lansmana özel fırsatlar sunuluyor.

Beylikdüzü Botanica İstanbul iletişim!

Yarın görücüye çıkacak olan Beylikdüzü Botanica İstanbul iletişim için 444 70 61 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tiplerinin yer aldığı proje 28 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Botanica İstanbul Evleri nerede?

Daire teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Botanica İstanbul'da 522 adet konut bulunuyor. Proje 7 blok halinde yükseliyor. Peki Botanica İstanbul Evleri nerede?

Botanica İstanbul fiyat listesi!

Botanica İstanbul fiyat listesine göre daireler 266 bin TL'den başlıyor. Toplam 522 adet daireden oluaşn projede dairelerin tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 olarak dizayn edildi. Proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yükseliyor.

Botanica İstanbul'un yüzde 30'u satıldı!

İstanbul Esenyurt'ta Mutlu İnşaat ve Ak Proje'nin ortak girişimi ile hayata geçirilen Botanica İstanbul, metrekaresi 2 bin 700 liraya satışa çıktı.

Botanica İstanbul'un yüzde 80'i yeşil alana ayrıldı!

İstanbul Esenyurt’ta Mutlu İnşaat ve Ak Proje’nin ortak girişimi ile hayata geçirilen Botanica İstanbul, metrekaresi 2 bin 700 liraya satışa çıktı.

Botanica İstanbul'da satışlar başladı!

Mutlu İnşaat ve Ak Proje'nin ortak girişimi ile hayata geçirdikleri Botanica İstanbul, 28 bin metrekare alan üzerinde kurulu 7 blok 477 daireden oluşuyor.

Botanica İstanbul'da 1+1 daireler aile bloğundan ayrıldı!

İstanbul Esenyurt'ta Mutlu İnşaat ve Ak Proje'nin ortak girişimi ile hayata geçirdikleri Botanica İstanbul metrekaresi 2 bin 700 liraya satışa çıktı. Proje, 28 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor..

Botanica İstanbul'un lansman öncesi yüzde 30'u satıldı!

Mutlu İnşaat ve Ak Proje’nin ortak girişimi ile hayata geçirdikleri Botanica İstanbul, 28.000 metrekare alan üzerinde kurulu 7 blok 477 daireden oluşuyor.

Botanica İstanbul'da satışlar başladı! Metrekaresi 2 bin 700 TL!

Mutlu İnşaat ve Ak Proje'nin ortak girişimi ile hayata geçirdikleri Botanica İstanbul, 28 bin metrekare alan üzerinde kurulu 7 blok 477 daireden oluşuyor..

Esenyurt Botanica İstanbul'da metrekaresi 2 bin 700 TL!

İstanbul Esenyurt'ta Mutlu İnşaat ve Ak Proje'nin ortak girişimi ile hayata geçirilen Botanica İstanbul, metrekaresi 2 bin 700 liraya satışa çıktı..

Botanica İstanbul'da 1+1 daireler aile bloklarından ayrıldı!

İstanbul Esenyurt'ta Mutlu İnşaat ve Ak Proje'nin ortak girişimi ile hayata geçirdikleri Botanica İstanbul metrekaresi 2 bin 700 liraya satışa çıktı.

Botanica İstanbul metrekaresi 2 bin 700 TL'den satışa çıktı!

Mutlu İnşaat ve Ak Proje 'nin ortak girişimi ile hayata geçirilen Botanica İstanbul, metrekare fiyatı 2 bin 700 TL 'den satışa çıktı.

Esenyurt Botanica İstanbul satılık!

Esenyurt Botanica İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Atatürk Havalimanına 10 dakika uzaklıkta bulunan projede lansmana özel fırsatlar sunuluyor.

Botanica İstanbul satılık daire!

Botanica İstanbul satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı. Toplam 477 adet daireden oluşan projede yüzde 5'ten başlayan peşinatlar ve 48 aya varan faizsiz ödeme seçenekleri uygulanıyor.

Botanica İstanbul Rezidans ulaşım bilgileri!

Botanica İstanbul Rezidans ulaşım bilgilerine göre proje Atatürk Havalimanı'na 10 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor. Toplam 477 adet daireden oluşan projede daireler banka kredisine ve vadelendirmeye uygun şekilde satışa sunuluyor.

Botanica İstanbul 2.700 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı!

Mutlu İnşaat ve Ak Proje'nin ortak girişimi ile hayata geçirdikleri Botanica İstanbul 28.000 metrekare alan üzerinde kurulu 7 blok 477 daireden oluşuyor.

Botanica İstanbul satış ofisi Haberi

Botanica İstanbul satış ofisi

Botanica İstanbul'da 477 adet konut yer alıyor. Daire teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülen projede yüzde 5 peşinatta, kalan bedel 48 ay vade farksız taksitlendiriliyor.


Esenyurt Botanica İstanbul satılık daire fiyatları 2 bin 700 TL'den başlıyor. Proje Atatürk Havalimanına 10 dakikalık yakın mesafede, metrobüs durağı, hastaneye, üniversite, okul,  E-5 ve TÜYAP fuar alanına 1 dakikalık yürüme mesafesinde bulunuyor. 


Botanica İstanbul Konutları Mutlu İnşaat ve Ak Proje imzası ile hayata geçiriliyor. Yüzde 80'i yeşil alan için ayrılan proje 28 bin metrekare arsa alanına sahip. 


Spor tesisleri, Türk hamamı, açık ve kapalı yüzme havuzu, spa merkezi, fitnes salonu gibi sosyal donatı alanlarına yer verilen Botanica İstanbul Rezidans'ta banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.


Esenyurt Botanica İstanbul satılık daire tipleri 5 blokta 2 oda 1 salon,...