24 / 04 / 2024

Botanica İstanbul satılık daire!

Botanica İstanbul satılık daire!

Firma: Mutlu İnşaat-Ak Proje

Botanica İstanbul satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı. Toplam 477 adet daireden oluşan projede yüzde 5'ten başlayan peşinatlar ve 48 aya varan faizsiz ödeme seçenekleri uygulanıyor.



Botanica İstanbul projesinde satılık dairelerin tipleri  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede lansman fiyatları uygulanmaya devam ediyor.


Botanica İstanbul projesinde spa merkezi, fitness salonu, Türk Hamamı, yeşil alanları, kamelyalar, açık ve kapalı yüzme havuzu, spor tesisleri, yürüyüş yolları bulunuyor.


Botanica İstanbul projesi Atatürk Havalimanı'na 10 dakika, AVM, hastane, okul, üniversite, TÜYAP fuar alanı gibi alanlara yürüme mesafesinde, E-5 ve metrobüs durağına 1 dakika yürüme mesafesi bulunuyor.


Botanica İstanbul projesi toplam 28.000 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Mutlu İnşaat ve Ak Proje'nin ortak girişimi ile hayata geçirilen proje 7 blok şeklinde yükseliyor.


Botanica İstanbul projeside daireler Aralık 2016'da teslim edilecek. Banka kredisine ve vadelendirmeye uygun şekilde satışa sunulan projede toplam 477 adet daire bulunuyor.


Botanica İstanbul satılık daireler metrekare birim bazında 2.700 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yüzde 5'ten başlayan peşinatlar ve 48 aya varan faizsiz ödeme seçenekleri uygulanıyor.


Tel: 444 70 61 

Web adresi: burasitambanagore.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


Geri Dön