26 / 04 / 2024

Botanica İstanbul satılık

Botanica İstanbul satılık

Mutlu inşaat ve Ak Proje ortak girişimi ile Beylikdüzü'nde yükselen Botanica İstanbul'da metrekare fiyatları 2 bin 700 liradan başlıyor.

Botanica İstanbul 21 Nisan'da Abu Dabi'de görücüye çıkacak!

Beylikdüzü'ne 477 dairelik botanik konsepti getiriyor Mutlu İnşaat ve Ak Proje'nin ortak girişimiyle Beylikdüzü'nde inşa edilen Botanica İstanbul projesi bölgeye yeni bir konsept getiriyor.

Botanica İstanbul'un yüzde 30'u satıldı!

İstanbul Esenyurt'ta Mutlu İnşaat ve Ak Proje'nin ortak girişimi ile hayata geçirilen Botanica İstanbul, metrekaresi 2 bin 700 liraya satışa çıktı.

Botanica İstanbul'da satışlar başladı! Metrekaresi 2 bin 700 TL!

Mutlu İnşaat ve Ak Proje'nin ortak girişimi ile hayata geçirdikleri Botanica İstanbul, 28 bin metrekare alan üzerinde kurulu 7 blok 477 daireden oluşuyor..

Botanica İstanbul'da 1+1 daireler aile bloklarından ayrıldı!

İstanbul Esenyurt'ta Mutlu İnşaat ve Ak Proje'nin ortak girişimi ile hayata geçirdikleri Botanica İstanbul metrekaresi 2 bin 700 liraya satışa çıktı.

Botanica İstanbul satılık daire!

Botanica İstanbul satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı. Toplam 477 adet daireden oluşan projede yüzde 5'ten başlayan peşinatlar ve 48 aya varan faizsiz ödeme seçenekleri uygulanıyor.

Botanica İstanbul 2.700 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı!

Mutlu İnşaat ve Ak Proje'nin ortak girişimi ile hayata geçirdikleri Botanica İstanbul 28.000 metrekare alan üzerinde kurulu 7 blok 477 daireden oluşuyor.

Botanica İstanbul satış ofisi telefon!

Botanica İstanbul satış ofisi telefon numarası 444 70 61 olarak belirlendi. 7 blok şeklinde yükselen projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi.

Botanica İstanbul teslim tarihi!

Beylikdüzü Botanica İstanbul teslim tarihi Aralık 2016 olarak belirlendi. Projedeki satılık dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.

Botanica İstanbul fiyat listesi!

Botanica İstanbul fiyat listesine göre daireler 266 bin TL'den başlıyor. Toplam 522 adet daireden oluaşn projede dairelerin tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 olarak dizayn edildi. Proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yükseliyor.

Botanica İstanbul ulaşım!

Botanica İstanbul ulaşım bilgilerine proje Marmara Park AVM'nin karşısında yer alıyor.İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yükselen proje Mutlu İnşaat ve Ak Proje tarafından hayata geçiriliyor.

Botanica İstanbul projesi 10 gün sonra satışa çıkacak!

Botanica İstanbul projesi kapsamında yer alan daireler 10 gün sonra satışa çıkacak. Satış ofisi ve örnek daire çalışmaları süren projede metrekare birim fiyatları 2 bin 700 TL olarak belirlendi.

İş GYO NEF İn İstanbul satılık!

Topkapı Şişecem Fabrikası arazisinde inşa edilecek olan projede 3 bin 565 daire yer alıyor. İş GYO NEF İn İstanbul satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerle tasarlandı.

İş GYO Nef Inİstanbul satılık!

İş GYO Nef Inİstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Teslim tarihi 2018 yılı ikinci yarısı olarak belirlenen projede 3 bin 581 bağımsız ünite bulunuyor.

Topkapı İnİstanbul satılık!

Topkapı İnİstanbul satılık daire seçenekleri 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar farklılık gösteriyor. Topkapı İnİstanbul projesinde yer alan dairelerin satışları yarın başlıyor...

Kadıköy Concord İstanbul satılık daire!

Toplam 1.175 adet daireden meydana gelen proje Teknik Yapı tarafından inşa ediliyor. Kadıköy Concord İstanbul satılık daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 şeklinde dizayn edildi.

Sur Yapı Axis İstanbul satılık!

Sur Yapı Axis İstanbul satılık ofis alanları 74 metrekareden başlıyor. Dünya Ticaret Merkezi'ne 8 dakikalık yakın mesafede bulunan projede 60 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Basın Ekspres Fortis İstanbul satılık!

Basın Ekspres Fortis İstanbul satılık daire alanları 58 metrekare ile 125 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Yiğit Group imzası ile hayata geçirilen proje 14 bin 523 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Esenyurt Botanica İstanbul satılık!

Esenyurt Botanica İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Atatürk Havalimanına 10 dakika uzaklıkta bulunan projede lansmana özel fırsatlar sunuluyor.

Botanica İstanbul satılık daire!

Botanica İstanbul satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı. Toplam 477 adet daireden oluşan projede yüzde 5'ten başlayan peşinatlar ve 48 aya varan faizsiz ödeme seçenekleri uygulanıyor.

Küçüksu Oryapark İstanbul satılık!

Küçüksu Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Proje Boğaziçi Köprüsü'ne 5 dakika, FSM Köprüsüne 2 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Ümraniye Oryapark İstanbul satılık!

Ümraniye Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Otel, ofis, rezidans ve alışveriş alanlarının yer aldığı projenin otel alanı içerisinde Crown Plaza bulunuyor.

Beylikdüzü Botanica İstanbul satılık!

Beylikdüzü Botanica İstanbul satılık dairelerin tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 olarak dizayn edildi. Toplam 522 adet daireden oluşan proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yer alıyor.

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul satılık!

Oryataş İnşaat Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Parsel numarası nedeniyle 203 Residence ismini alan projenin 1. ve 30. katları arası satışa sunuluyor.

Oryapark İstanbul satılık!

Oryapark İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Lansmana özel fırsatlar sunun projede banka kredisi ile konut sahibi olabilmek mümkün.

Botanica İstanbul satılık Haberi

Botanica İstanbul satılık

Mutlu inşaat ve Ak Proje ortak girişimi ile Beylikdüzü'nde yükselen Botanica İstanbul'da metrekare fiyatları 2 bin 700 liradan başlıyor.  7 blokta toplam 477 konutun bulunduğu sitede evlerin yüzde 30'unu sattıklarını belirten Ak Proje Yönetim Kurulu Başkanı Adem Soytekin hasılat beklentilerinin 250 milyon lira olduğunu söyledi.  Yabancı ilgisi yoğun Satışa çıktıkları günden bu yana yabancı ilgisinin de yoğun olduğunu aktaran Soytekin, "Abu Dabi City Scape fuarında bu ilgi net olarak gözlendi. Şimdi ev alan ileride kazanacak. Daireler bittiğinde metrekare fiyatının 4 bin lirayı aşmasını bekliyoruz" dedi.  


48 ay sıfır faiz 

Yola cepheli 2 blok 1+1 ev-ofis konseptiyle tasarlandı ve giriş ve çıkışları ayrı tutuldu. 2+1,3+1 ve 4+1 daireler diğer 5 blokta konumlandırıldı. Konut alıcısı için 48 aya varan faizsiz farklı ödeme...