25 / 04 / 2024

Botanica İstanbul lokasyon

Botanica İstanbul lokasyon

Botanica İstanbul satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı. Toplam 477 adet daireden oluşan projede yüzde 5'ten başlayan peşinatlar ve 48 aya varan faizsiz ödeme seçenekleri uygulanıyor.

Botanica İstanbul satış ofisi telefon!

Botanica İstanbul satış ofisi telefon numarası 444 70 61 olarak belirlendi. 7 blok şeklinde yükselen projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi.

Botanica İstanbul Beylikdüzü teslim tarihi!

Botanica İstanbul Beylikdüzü teslim tarihi Aralık 2016 yılı olarak belirlendi. Marmara Park AVM'nin karşısında yükselen projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi.

Botanica İstanbul teslim tarihi!

Beylikdüzü Botanica İstanbul teslim tarihi Aralık 2016 olarak belirlendi. Projedeki satılık dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.

Botanica İstanbul ulaşım!

Botanica İstanbul ulaşım bilgilerine proje Marmara Park AVM'nin karşısında yer alıyor.İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yükselen proje Mutlu İnşaat ve Ak Proje tarafından hayata geçiriliyor.

Deniz İstanbul Bahar Rezidans nerede? Bahar Rezidans lokasyon bilgisi!

Nisan ayının başında görücüye çıkacak olan Deniz İstanbul Bahar Rezidans nerede? İşte Bahar Rezidans lokasyon bilgisi...

Benesta Acıbadem lokasyon bilgisi!

Benesta'dan İstanbul’a yeni bir projeye geliyor. Konut projelerine bir yenisini daha dahil eden Benesta'nın Benesta Acıbadem projesi ön satışa sunuldu. Peki Benesta Acıbadem nerede yükselecek? İşte Benesta Acıbadem Lokasyon bilgisi...

Tema İstanbul 2 nerede? Lokasyon bilgisi!

Tema İstanbul 2 nerede sorusunun yanıtı ve lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Tema İstanbul 2 nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Folkart Nefes İstanbul nerede? Lokasyon bilgisi!

Folkart Nefes İstanbul nerede sorusunun yanıtı ve lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Folkart Nefes İstanbul nerede sorusunun yanıtı ve lokasyon bilgisi...

Tema İstanbul 3. Etap lokasyon!

Tema İstanbul 3. Etap lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Tema İstanbul 3. Etap lokasyon bilgisi ve proje detayları...

Tuzla Doka Evleri lokasyon!

Tuzla Doka Evleri lokasyon bilgileri haberimizde yer alıyor. Toplamda 142 daireye yer verilen proje İstanbul Anadolu Yakası Tuzla Aydınlı'da yükseliyor.

Safahat İstanbul Konakları nerede? İşte lokasyon!

"Büyük Çamlıca'nın büyük projesi" sloganıyla basına tanıtılan Safahat İstanbul Konakları 3 bin 600 adet daire ve 50 adet ticari üniteden meydana geliyor. Peki Safahat İstanbul Konakları nerede? İşte lokasyon!

3. İstanbul Grand Rezidans nerede? İşte lokasyon!

Peşinde yüzde 15 indirim sağlanan 3. İstanbul Grand Rezidans projesinde daire fiyatları 299 bin liradan başlıyor. Peki 3. İstanbul Grand Rezidans nerede? İşte lokasyon!

İstanbul Kuzey Yakası Başakşehir lokasyon!

İstanbul Kuzey Yakası Başakşehir projesi 373 adet ofis, ticari alan ve otelden meydana geliyor. İstanbul Kuzey Yakası Başakşehir lokasyon bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Tema İstanbul açık adresi! İşte lokasyon!

Artaş, Öztaş, Mesa ve Kantur işbirliğiyle hayata geçirilen Tema İstanbul projesi, Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı-Atakent bölgesinde yer alıyor. İşte Tema İstanbul açık adresi! İşte lokasyon...

Yakuplu Asrın Konakları Marina lokasyon!

Toplam 57 adet lüks villadan oluşan Asrın Konakları Marina İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü Yakuplu'da inşa ediliyor. Yakuplu Asrın Konakları Marina lokasyon bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Güneşli Perola Residence lokasyon!

Three Sun imzası taşıyan Bağcılar Perola Residence projesi İstanbul Bağcılar'a bağlı Güneşli'de konumlandırılıyor. Projede daire fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. Güneşli Perola Residence lokasyon....

Divan Residence at G Tower lokasyon avantajıyla öne çıkıyor!

Basın Ekspres Yolu üzerinde devam eden metro hattına direkt bağlantı sağlayacak olan Divan Residence at G Tower, toplu ulaşım araçlarının yanı sıraİstanbul’un ana arterleri TEM ve E5 otoyolları ve Avrasya Tüneli’ne yakınlığıyla da lokasyon avantajı sunuyor.

Botanica İstanbul lokasyon Haberi

Botanica İstanbul lokasyon

Botanica İstanbul projesinde satılık dairelerin tipleri  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede lansman fiyatları uygulanmaya devam ediyor.


Botanica İstanbul projesinde spa merkezi, fitness salonu, Türk Hamamı, yeşil alanları, kamelyalar, açık ve kapalı yüzme havuzu, spor tesisleri, yürüyüş yolları bulunuyor.


Botanica İstanbul projesi Atatürk Havalimanı'na 10 dakika, AVM, hastane, okul, üniversite, TÜYAP fuar alanı gibi alanlara yürüme mesafesinde, E-5 ve metrobüs durağına 1 dakika yürüme mesafesi bulunuyor.


Botanica İstanbul projesi toplam 28.000 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Mutlu İnşaat ve Ak Proje'nin ortak girişimi ile hayata geçirilen proje 7 blok şeklinde yükseliyor.


Botanica İstanbul projeside daireler Aralık 2016'da teslim edilecek. Banka kredisine ve vadelendirmeye uygun şekilde satışa sunulan projede toplam...