19 / 04 / 2024

Botanica İstanbul kampanya

Botanica İstanbul kampanya

Botanica İstanbul satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı. Toplam 477 adet daireden oluşan projede yüzde 5'ten başlayan peşinatlar ve 48 aya varan faizsiz ödeme seçenekleri uygulanıyor.

Ege Yapı Kordon İstanbul kampanya!

820 milyon TL yatırım değerine sahip Ege Yapı Kordon İstanbul projesinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire alternatifleri sunuluyor. Ege Yapı Kordon İstanbul kampanya detayları haberimizde yer alıyor. 

Nidapark Küçükyalı kampanya!

İstanbul Anadolu Yakası'nda Maltepe’de konumlandırılan Nidapark Küçükyalı projesi 1.159 konut, 769 ofis, 82 ticari birim bulunuyor. Nidapark Küçükyalı kampanya...

Seyir İstanbul'da sevgililer gününe özel kampanya!

Çatma Yapı tarafından Yakacık’ da inşa edilen Seyir İstanbul Projesi büyük ilgi görüyor. Projede sevgililer gününe özel kampanya ile 120 ay 0,64 Faiz oranı, ya da yüzde 10 +3 indirim fırsatı sunuluyor.

İnistanbul Topkapı Şubat 2017 kampanya fiyatları!

İnistanbul Topkapı projesi İstanbul Topkapı'da eski Şişecam Fabrikası arsasında hayata geçiriliyor. İşte İnistanbul Topkapı Şubat 2017 kampanya fiyatları...

Tual Adalar Emlak Konut kampanya fiyatları 2017!

Dağ Mühendislik tarafından hayata geçirilen Tual Adalar projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal Yakacık'ta yükseliyor. İşte Tual Adalar Emlak Konut kampanya fiyatları 2017...

Dap Adam Kule kampanya bilgileri!

Dap Yapı imzasıyla İstanbul Maltepe Dragos'ta hayata geçirilen Adam Kule projesinde stüdyo ve 1 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. Dap Adam Kule kampanya bilgileri haberimizde yer alıyor.

2017 Adam Kule kampanya!

Dap Yapı imzasını taşıyan proje İstanbul Maltepe'de hayata geçiriliyor. 2017 Adam Kule kampanya bilgileri haberimizde yer alıyor.

Onur Park Life İstanbul’da çok özel kampanya!

Onur Park Life İstanbul’dan yüzde 5 peşinatlı, yüzde 20’si teslimde ödemeli, 0,69 oranlı ve 120 ay vadeli dev kampanya! Üstelik Mart ayına kadar geçerli!

Piyalepaşa İstanbul’da 0 faiz ayrıcalığı!

Piyalepaşa İstanbul kampanya kapsamında yatırımcılarına, Aralık ayı boyunca herhangi bir kredi masrafı ödemeden, 60 aya kadar yüzde 0 faiz fırsatı ile ev sahibi olma şansı sunuyor.

Ondörtüç Pendik’te yıl sonuna özel kampanya dönemi başlıyor!

İstanbul’un hızla gelişen ve her geçen gün değer kazanan bölgesi Pendik’te yeni bir yaşam alanı yükseliyor. İnsay Yapı tarafından inşa edilen Ondörtüç Pendik, 16 Kasım itibarıyla yıl sonuna özel yeni bir kampanya başlatıyor.

HEP İstanbul kampanya fiyatları 2016!

HEP İstanbul kampanya fiyatları 350 bin TL'den başlıyor. HEP İstanbul projesi Ocak 2017'de teslim ediliyor...

Büyükyalı İstanbul'da yeni kampanya!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Özak GYO, Ziylan Grup ve Yenigün İnşaat’ın, İstanbul Kazlıçeşme’de hayata geçirdiği Büyükyalı İstanbul projesinde yıl sonuna kadar sınırlı sayıda konutun dahil edildiği bir kampanya düzenleniyor.

Adım İstanbul ve Evvel İstanbul’da kampanya coşkusu sürüyor!

Emlak Konut güvencesiyle İntaya, EYG, İntes hasılat paylaşımı ortaklığı ile Başakşehir’de hayata geçirilen Adım İstanbul ve Evvel İstanbul projelerinde Emlak Konut’un tarihi kampanya coşkusu sürüyor.

Botanica İstanbul kampanya Haberi

Botanica İstanbul kampanya

Botanica İstanbul projesinde satılık dairelerin tipleri  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede lansman fiyatları uygulanmaya devam ediyor.


Botanica İstanbul projesinde spa merkezi, fitness salonu, Türk Hamamı, yeşil alanları, kamelyalar, açık ve kapalı yüzme havuzu, spor tesisleri, yürüyüş yolları bulunuyor.


Botanica İstanbul projesi Atatürk Havalimanı'na 10 dakika, AVM, hastane, okul, üniversite, TÜYAP fuar alanı gibi alanlara yürüme mesafesinde, E-5 ve metrobüs durağına 1 dakika yürüme mesafesi bulunuyor.


Botanica İstanbul projesi toplam 28.000 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Mutlu İnşaat ve Ak Proje'nin ortak girişimi ile hayata geçirilen proje 7 blok şeklinde yükseliyor.


Botanica İstanbul projeside daireler Aralık 2016'da teslim edilecek. Banka kredisine ve vadelendirmeye uygun şekilde satışa sunulan projede toplam...