23 / 04 / 2024

Botanica İstanbul fiyat listesi

Botanica İstanbul fiyat listesi

Mutlu inşaat ve Ak Proje ortak girişimi ile Beylikdüzü'nde yükselen Botanica İstanbul'da metrekare fiyatları 2 bin 700 liradan başlıyor.

Botanica İstanbul Beylikdüzü ödeme planı!

Botanica İstanbul Beylikdüzü ödeme planı kapsamında yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Konut teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan projenin yüzde 80'i yeşil alandan oluşuyor.

Beylikdüzü Botanica İstanbul nerede?

Botanica İstanbul Evleri fiyatları metrekare bazında 2 bin 700 TL'den başlıyor. Mutlu İnşaat ve Ak Proje imzası taşıyan proje 7 blok halinde yükseliyor. Peki Beylikdüzü Botanica İstanbul nerede?

Botanica İstanbul lansman fiyatları!

Mutlu İnşaat ve Ak Proje imzası ile hayata geçirilen Botanica İstanbul lansman fiyatları 266 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje Marmara Park AVM'nin karşısında inşa ediliyor.

Botanica İstanbul'un lansman öncesi yüzde 30'u satıldı!

Mutlu İnşaat ve Ak Proje’nin ortak girişimi ile hayata geçirdikleri Botanica İstanbul, 28.000 metrekare alan üzerinde kurulu 7 blok 477 daireden oluşuyor.

Botanica İstanbul satılık daire!

Botanica İstanbul satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı. Toplam 477 adet daireden oluşan projede yüzde 5'ten başlayan peşinatlar ve 48 aya varan faizsiz ödeme seçenekleri uygulanıyor.

Botanica İstanbul satış ofisi telefon!

Botanica İstanbul satış ofisi telefon numarası 444 70 61 olarak belirlendi. 7 blok şeklinde yükselen projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi.

Botanica İstanbul fiyat listesi!

Botanica İstanbul fiyat listesine göre daireler 266 bin TL'den başlıyor. Toplam 522 adet daireden oluaşn projede dairelerin tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 olarak dizayn edildi. Proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yükseliyor.

Botanica İstanbul ulaşım!

Botanica İstanbul ulaşım bilgilerine proje Marmara Park AVM'nin karşısında yer alıyor.İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yükselen proje Mutlu İnşaat ve Ak Proje tarafından hayata geçiriliyor.

Botanica İstanbul'da metrekare fiyatı 2 bin 700 TL!

Mutlu inşaat ve Ak Proje ortak girişimi ile Beylikdüzü'nde yükselen Botanica İstanbul'da metrekare fiyatları 2 bin 700 liradan başlıyor.

Botanica İstanbul metrekaresi 2 bin 700 TL'den satışa çıktı!

Mutlu İnşaat ve Ak Proje 'nin ortak girişimi ile hayata geçirilen Botanica İstanbul, metrekare fiyatı 2 bin 700 TL 'den satışa çıktı.

Botanica İstanbul Evleri fiyat listesi!

Botanica İstanbul Evleri fiyat listesine göre daireler metrekare birim bazında 2.700 TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam 28.000 metrekare alan üzerinde yükselen proje 7 blok şeklinde yükseliyor.

Botanica İstanbul Mutlu İnşaat fiyat listesi!

Botanica İstanbul Mutlu İnşaat fiyat listesine göre daireler 266 bin TL'den başlıyor. Toplam 28 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede toplam 522 adet daire bulunuyor.

Beylikdüzü Botanica İstanbul fiyat listesi!

Beylikdüzü Botanica İstanbul fiyat listesine göre 1+1 daireler 266 bin TL'den başlıyor. Marmara Park AVM'nin karşısında yükselen proje de daireler Aralık 2016 yılında teslim edilecek.

Botanica İstanbul fiyat listesi!

Botanica İstanbul fiyat listesine göre daireler 266 bin TL'den başlıyor. Toplam 522 adet daireden oluaşn projede dairelerin tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 olarak dizayn edildi. Proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yükseliyor.

Botanica İstanbul Beylikdüzü fiyat listesi!

Botanica İstanbul Beylikdüzü fiyat listesine göre 1+1 daireler 266 bin TL'den başlıyor. Mutlu İnşaat ve Ak Proje tarafından hayata geçiriliyor olan proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yükseliyor.

Küçükçekmece Tema İstanbul fiyat listesi!

Küçükçekmece Tema İstanbul fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 300 bin TL'den başlıyor Projedeki dairelerin teslimleri Temmuz 2015 tarihinde gerçekleşecek. Projede 3 bin 610 tane daire yer alıyor.

Botanica İstanbul Beylikdüzü projesi satışta!

Mutlu İnşaat ve Ak Proje imzasını taşıyan Botanica İstanbul projesinde satışlar başladı. Beylikdüzü'nde yükselen Botanica İstanbul projesinde ortalama metrekare birim fiyatı 2 bin 800 TL...

Esenyurt Hep İstanbul fiyat!

Esenyurt'ta hayata geçirilen Hep İstanbul satışları devam ediyor. 26 blok olarak inşa edilen projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. İşte Esenyurt Hep İstanbul fiyat...

Sur Yapı Axis İstanbul fiyat!

Satış süreci devam eden Axis İstanbul ofis projesi toplamda 195 adet ofisten meydana geliyor. Projede 7 bin 500 metrekareye kadar birleştirilebilir ofisler yer alıyor. İşte Sur Yapı Axis İstanbul fiyat listesi...

The Veliefendi İstanbul fiyat!

The İstanbul Veliefendi projesinde banka kredisi ile daire bedelinin yüzde 75'ine kadar vade yapılıyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. İşte The Veliefendi İstanbul fiyat...

Moment İstanbul fiyat!

Moment İstanbul projesi, Kartal'da 44 katlı 2 blok olarak inşa ediliyor. Projedeki dairelerin alanları 74 - 344 metrekare arasında değişiyor. İşte Moment İstanbul fiyat...

Botanica İstanbul fiyat listesi Haberi

Botanica İstanbul fiyat listesi

Mutlu inşaat ve Ak Proje ortak girişimi ile Beylikdüzü'nde yükselen Botanica İstanbul'da metrekare fiyatları 2 bin 700 liradan başlıyor.  7 blokta toplam 477 konutun bulunduğu sitede evlerin yüzde 30'unu sattıklarını belirten Ak Proje Yönetim Kurulu Başkanı Adem Soytekin hasılat beklentilerinin 250 milyon lira olduğunu söyledi.  Yabancı ilgisi yoğun Satışa çıktıkları günden bu yana yabancı ilgisinin de yoğun olduğunu aktaran Soytekin, "Abu Dabi City Scape fuarında bu ilgi net olarak gözlendi. Şimdi ev alan ileride kazanacak. Daireler bittiğinde metrekare fiyatının 4 bin lirayı aşmasını bekliyoruz" dedi.  


48 ay sıfır faiz 

Yola cepheli 2 blok 1+1 ev-ofis konseptiyle tasarlandı ve giriş ve çıkışları ayrı tutuldu. 2+1,3+1 ve 4+1 daireler diğer 5 blokta konumlandırıldı. Konut alıcısı için 48 aya varan faizsiz farklı ödeme...