19 / 04 / 2024

Botanica İstanbul Beylikdüzü ödeme planı!

Botanica İstanbul Beylikdüzü ödeme planı!

Firma: Mutlu İnşaat-Ak Proje

Botanica İstanbul Beylikdüzü ödeme planı kapsamında yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Konut teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan projenin yüzde 80'i yeşil alandan oluşuyor.



İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde, Mutlu İnşaat ve Ak Proje ortaklığında inşa edilen Botanica İstanbul Evleri fiyatları metrekare bazında 2 bni 700 TL'den başlıyor. Proje 7 bloktan oluşuyor. 


Botanica İstanbul Beylikdüzü ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Toplam 477 adet daireye yer verilen proje 28 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor.


Mutlu İnşaat Botanica İstanbul 'un sosyal alanları arasında Türk hamamı, spa merkezi, fitnes salonu, açık ve kapalı yüzme havuzu, spor tesisleri bulunuyor. Projenin teslim tarihi Aralık 2016 olarak belirlendi. 


Bauhouse, Marmarapark AVM, Migros ve Real Market gibi alışveriş merkezlerine yakın konumda olan Botanica İstanbul Evleri'nde 2 blokta 1+1 home ofisler, 5 blokta ise 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler mevcut.


Beylikdüzü Botanica İstanbul Evleri okul, üniversite,AVM, hastane, TÜYAP fuar alanı, E-5 ve metrobüs durağına 1 dakika yürüme mesafesinde, Atatürk Havalimanına ise 10 dakika uzaklıkta yer alıyor. 


Botanica İstanbul Beylikdüzü ödeme planı kapsamında yüzde 5 peşinatta, kalan bedel için 48 ay vade farksız taksit yapılıyor, ayrıca banka kredisi ile de ödeme seçenekleri sunuluyor. 


Botanica İstanbul satış ofisi iletişim

Tel: 444 70 61 

Web adresi: burasitambanagore.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


Geri Dön