26 / 04 / 2024

Botanica İstanbul fiyat

Botanica İstanbul fiyat

Botanica İstanbul Beylikdüzü ödeme planı kapsamında yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Konut teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan projenin yüzde 80'i yeşil alandan oluşuyor.

Esenyurt Botanica İstanbul satılık!

Esenyurt Botanica İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Atatürk Havalimanına 10 dakika uzaklıkta bulunan projede lansmana özel fırsatlar sunuluyor.

Beylikdüzü Botanica İstanbul nerede?

Botanica İstanbul Evleri fiyatları metrekare bazında 2 bin 700 TL'den başlıyor. Mutlu İnşaat ve Ak Proje imzası taşıyan proje 7 blok halinde yükseliyor. Peki Beylikdüzü Botanica İstanbul nerede?

Beylikdüzü Botanica İstanbul iletişim!

Yarın görücüye çıkacak olan Beylikdüzü Botanica İstanbul iletişim için 444 70 61 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tiplerinin yer aldığı proje 28 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Botanica İstanbul'un yüzde 30'u satıldı!

İstanbul Esenyurt'ta Mutlu İnşaat ve Ak Proje'nin ortak girişimi ile hayata geçirilen Botanica İstanbul, metrekaresi 2 bin 700 liraya satışa çıktı.

Botanica İstanbul'da satışlar başladı!

Mutlu İnşaat ve Ak Proje'nin ortak girişimi ile hayata geçirdikleri Botanica İstanbul, 28 bin metrekare alan üzerinde kurulu 7 blok 477 daireden oluşuyor.

Botanica İstanbul'un lansman öncesi yüzde 30'u satıldı!

Mutlu İnşaat ve Ak Proje’nin ortak girişimi ile hayata geçirdikleri Botanica İstanbul, 28.000 metrekare alan üzerinde kurulu 7 blok 477 daireden oluşuyor.

Botanica istanbul Esenyurt'ta metrekaresi 2 bin 700 liraya!

Mutlu İnşaat ve Ak Proje Esenyurt'a yeni bir proje hazırlıyor. Botanica İstanbul adı , verilen projede konut fiyatları metrekare bazında 2 bin 700 liradan başlıyor. Projeden 48 aya varan faizsiz ödeme seçenekleri ile konut sahibi olunabiliyor.

Botanica İstanbul 2.700 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı!

Mutlu İnşaat ve Ak Proje'nin ortak girişimi ile hayata geçirdikleri Botanica İstanbul 28.000 metrekare alan üzerinde kurulu 7 blok 477 daireden oluşuyor.

Botanica İstanbul Evleri nerede?

Daire teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Botanica İstanbul'da 522 adet konut bulunuyor. Proje 7 blok halinde yükseliyor. Peki Botanica İstanbul Evleri nerede?

Botanica İstanbul'da metrekare fiyatı 2 bin 700 TL!

Mutlu inşaat ve Ak Proje ortak girişimi ile Beylikdüzü'nde yükselen Botanica İstanbul'da metrekare fiyatları 2 bin 700 liradan başlıyor.

Botanica İstanbul metrekaresi 2 bin 700 TL'den satışa çıktı!

Mutlu İnşaat ve Ak Proje 'nin ortak girişimi ile hayata geçirilen Botanica İstanbul, metrekare fiyatı 2 bin 700 TL 'den satışa çıktı.

Botanica İstanbul Evleri fiyat listesi!

Botanica İstanbul Evleri fiyat listesine göre daireler metrekare birim bazında 2.700 TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam 28.000 metrekare alan üzerinde yükselen proje 7 blok şeklinde yükseliyor.

Botanica İstanbul Mutlu İnşaat fiyat listesi!

Botanica İstanbul Mutlu İnşaat fiyat listesine göre daireler 266 bin TL'den başlıyor. Toplam 28 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede toplam 522 adet daire bulunuyor.

Beylikdüzü Botanica İstanbul fiyat listesi!

Beylikdüzü Botanica İstanbul fiyat listesine göre 1+1 daireler 266 bin TL'den başlıyor. Marmara Park AVM'nin karşısında yükselen proje de daireler Aralık 2016 yılında teslim edilecek.

Botanica İstanbul fiyat listesi!

Botanica İstanbul fiyat listesine göre daireler 266 bin TL'den başlıyor. Toplam 522 adet daireden oluaşn projede dairelerin tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 olarak dizayn edildi. Proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yükseliyor.

Botanica İstanbul Beylikdüzü fiyat listesi!

Botanica İstanbul Beylikdüzü fiyat listesine göre 1+1 daireler 266 bin TL'den başlıyor. Mutlu İnşaat ve Ak Proje tarafından hayata geçiriliyor olan proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yükseliyor.

Küçükçekmece Tema İstanbul fiyat listesi!

Küçükçekmece Tema İstanbul fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 300 bin TL'den başlıyor Projedeki dairelerin teslimleri Temmuz 2015 tarihinde gerçekleşecek. Projede 3 bin 610 tane daire yer alıyor.

Botanica İstanbul Beylikdüzü projesi satışta!

Mutlu İnşaat ve Ak Proje imzasını taşıyan Botanica İstanbul projesinde satışlar başladı. Beylikdüzü'nde yükselen Botanica İstanbul projesinde ortalama metrekare birim fiyatı 2 bin 800 TL...

Esenyurt Hep İstanbul fiyat!

Esenyurt'ta hayata geçirilen Hep İstanbul satışları devam ediyor. 26 blok olarak inşa edilen projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. İşte Esenyurt Hep İstanbul fiyat...

Sur Yapı Axis İstanbul fiyat!

Satış süreci devam eden Axis İstanbul ofis projesi toplamda 195 adet ofisten meydana geliyor. Projede 7 bin 500 metrekareye kadar birleştirilebilir ofisler yer alıyor. İşte Sur Yapı Axis İstanbul fiyat listesi...

The Veliefendi İstanbul fiyat!

The İstanbul Veliefendi projesinde banka kredisi ile daire bedelinin yüzde 75'ine kadar vade yapılıyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. İşte The Veliefendi İstanbul fiyat...

Moment İstanbul fiyat!

Moment İstanbul projesi, Kartal'da 44 katlı 2 blok olarak inşa ediliyor. Projedeki dairelerin alanları 74 - 344 metrekare arasında değişiyor. İşte Moment İstanbul fiyat...

Botanica İstanbul fiyat Haberi

Botanica İstanbul fiyat

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde, Mutlu İnşaat ve Ak Proje ortaklığında inşa edilen Botanica İstanbul Evleri fiyatları metrekare bazında 2 bni 700 TL'den başlıyor. Proje 7 bloktan oluşuyor. 


Botanica İstanbul Beylikdüzü ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Toplam 477 adet daireye yer verilen proje 28 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor.


Mutlu İnşaat Botanica İstanbul 'un sosyal alanları arasında Türk hamamı, spa merkezi, fitnes salonu, açık ve kapalı yüzme havuzu, spor tesisleri bulunuyor. Projenin teslim tarihi Aralık 2016 olarak belirlendi. 


Bauhouse, Marmarapark AVM, Migros ve Real Market gibi alışveriş merkezlerine yakın konumda olan Botanica İstanbul Evleri'nde 2 blokta 1+1 home ofisler, 5 blokta ise 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler mevcut.


Beylikdüzü Botanica İstanbul Evleri okul, üniversite,AVM, hastane, TÜYAP fuar alanı, E-5 ve metrobüs durağına 1...