20 / 04 / 2024

Botanica istanbul Esenyurt'ta metrekaresi 2 bin 700 liraya!

Botanica istanbul Esenyurt'ta metrekaresi 2 bin 700 liraya!

Mutlu İnşaat ve Ak Proje Esenyurt'a yeni bir proje hazırlıyor. Botanica İstanbul adı , verilen projede konut fiyatları metrekare bazında 2 bin 700 liradan başlıyor. Projeden 48 aya varan faizsiz ödeme seçenekleri ile konut sahibi olunabiliyor.



Mutlu İnşaat ve Ak Proje Esenyurt'a yeni bir proje  kazandırıyor, Botanica İstanbul adı , verilen projeyle alıcılara doğa ile iç içe bir yaşam vaat ediliyor. Mutlu inşaat ve Ak Proje işbirliğiyle Esenyurt'ta yeni bir proje yükseliyor. Lansman öncesi gördüğü ilgi ile yüzde 30'u satılan Botanica İstanbul'da resmi satışlar başladı. 7 blokta 477 daireden oluşan projenin öne çıkan özelliklerinden biri, yüzde 80'inin yeşil alana ayrılmış olması. Zaten projenin yaşam vaadi de, şehir ve doğa yaşamının iç içe olması. 


Botanica İstanbul'da yola cephe olan 2 blok 1+1 home ofis tarzında planlandı. Bu iki blok, sitenin diğer bölümünden ayrı giriş çıkış ve ayrı sosyal donatılara sahip. Diğer Temmer Mermer,5 Blok 2+1, 3+1 ve 4+1 seçeneklerinden oluşan daire tipleri ile aile konseptinde hazırlandı. Yeşil alanları, kameriyeleri ve yürüyüş yolları ile dikkat çeken projenin altında cadde dükkanlar da bulunuyor.


METREKARESİ 2 BİN 700


Aralık 2016'da teslimi planlanan projede lansman fiyatları da devam ediyor. Konut fiyatları metrekare bazmda 2 bin 700 liradan başlıyor. Projede yüzde 5'ten başlayan peşinatlar ve 48 aya varan faizsiz ödeme seçenekleri ile konut satışı yapılıyor.


Botanica İstanbul, 21 Nisan'da Birleşik Arap Emirlikleri Abu Dabi'de yapılacak City Scape fuarında yabancı yatırımcılarla da buluşacak. Proje ortaklarından Ak Proje Yönetim Kurulu Başkanı Adem Soytekin, projeden 250 milyon lira hasılat beklediklerini ve şimdiden yüzde 30'u satılan projede satış sıkıntısı yaşamadıklarını ifade etti.Soytekin, "Abu Dabi City Scape fuarında da yabancı yatırımcılardan ilgi göreceğine inanıyoruz" dedi. Daireler bittiğinde metrekare fiyatının 4 bin lirayı aşmasını beklediklerini vurgulayan Soytekin, daire alacakların lansman dönemini iyi değerlendirmeleri gerektiğini de söyledi. 

Posta


Geri Dön