25 / 04 / 2024

Botanica İstanbul projesi

Botanica İstanbul projesi

Yarın görücüye çıkacak olan Beylikdüzü Botanica İstanbul iletişim için 444 70 61 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tiplerinin yer aldığı proje 28 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Botanica İstanbul'da satışlar başladı!

Mutlu İnşaat ve Ak Proje'nin ortak girişimi ile hayata geçirdikleri Botanica İstanbul, 28 bin metrekare alan üzerinde kurulu 7 blok 477 daireden oluşuyor.

Botanica İstanbul'un lansman öncesi yüzde 30'u satıldı!

Mutlu İnşaat ve Ak Proje’nin ortak girişimi ile hayata geçirdikleri Botanica İstanbul, 28.000 metrekare alan üzerinde kurulu 7 blok 477 daireden oluşuyor.

Botanica istanbul Esenyurt'ta metrekaresi 2 bin 700 liraya!

Mutlu İnşaat ve Ak Proje Esenyurt'a yeni bir proje hazırlıyor. Botanica İstanbul adı , verilen projede konut fiyatları metrekare bazında 2 bin 700 liradan başlıyor. Projeden 48 aya varan faizsiz ödeme seçenekleri ile konut sahibi olunabiliyor.

Botanica İstanbul 2.700 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı!

Mutlu İnşaat ve Ak Proje'nin ortak girişimi ile hayata geçirdikleri Botanica İstanbul 28.000 metrekare alan üzerinde kurulu 7 blok 477 daireden oluşuyor.

Botanica İstanbul Beylikdüzü projesi satışta!

Mutlu İnşaat ve Ak Proje imzasını taşıyan Botanica İstanbul projesinde satışlar başladı. Beylikdüzü'nde yükselen Botanica İstanbul projesinde ortalama metrekare birim fiyatı 2 bin 800 TL...

Esenyurt Botanica İstanbul projesi Ekim ortasında satışta!

Mutlu İnşaat ile Ak Proje imzasını taşıyan Botanica İstanbul projesinde satışlar bayramdan sonra başlıyor. Ekim ayının ortasında satışa sunulacak olan Botanica İstanbul'da 500 daire ve 58 ticari birim bulunuyor...

Mutlu İnşaat Botanica İstanbul Beylikdüzü projesine hazırlanıyor!

Mutlu İnşaat, West Side İstanbul projesinden sonra Beylikdüzü'nde Botanica İstanbul projesine hazırlanıyor. Marmara Park AVM'ye yakın konumda yükselecek olan Botanica İstanbul projesi 500 - 600 konutluk bir proje olarak tasarlandı...

Botanica İstanbul 21 Nisan'da Abu Dabi'de görücüye çıkacak!

Beylikdüzü'ne 477 dairelik botanik konsepti getiriyor Mutlu İnşaat ve Ak Proje'nin ortak girişimiyle Beylikdüzü'nde inşa edilen Botanica İstanbul projesi bölgeye yeni bir konsept getiriyor.

Botanica İstanbul Beylikdüzü satış ofisi!

Botanica İstanbul Beylikdüzü projesi satış ofisi telefon numarası 444 70 61 olarak belirlendi. Proje toplam 28 bin metrekare alan üzerine yayılıyor. 7 blok şeklinde yükselen projede toplam 522 adet daire bulunuyor.

Botanica İstanbul Beylikdüzü projesi satışta!

Mutlu İnşaat ve Ak Proje imzasını taşıyan Botanica İstanbul projesinde satışlar başladı. Beylikdüzü'nde yükselen Botanica İstanbul projesinde ortalama metrekare birim fiyatı 2 bin 800 TL...

Kayabaşı Evvel İstanbul projesi!

Kayabaşı Evvel İstanbul projesi 2017 yılının sonunda teslim edilecek. İlk etabında 678 dairenin yer aldığı proje, toplam 150 bin 395 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor.

Tekfen Hep İstanbul projesi nerede?

Hep İstanbul'da satışa sunulan dairelerin fiyatları 184 bin TL ile 477 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Projede 1.424 tane daire yer alıyor. Peki Tekfen Hep İstanbul projesi nerede?

Hep İstanbul: Hayatımın evi projesi!

Toplam 1.424 adet konuttan meydana gelen Hep İstanbul projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...

Botanica İstanbul projesi 10 gün sonra satışa çıkacak!

Botanica İstanbul projesi kapsamında yer alan daireler 10 gün sonra satışa çıkacak. Satış ofisi ve örnek daire çalışmaları süren projede metrekare birim fiyatları 2 bin 700 TL olarak belirlendi.

Hep: Hayatımın projesi!

Hep İstanbul projesi, Tekfen Emlak Geliştirme imzası ile inşa ediliyor. 500 milyon TL yatırım bedeli ile yükselen proje 11 yüksek blok ve 14 sıra ev bloğundan meydana geliyor.

Tekfen Hep İstanbul projesi fiyat!

Tekfen Emlak Geliştirme imzasıyla, İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde inşa edilenTekfen Hep İstanbul projesi fiyat listesine göre daireler 184 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Resim İstanbul projesi Orman etabı!

Lokasyon olarak; Ataşehir Finans Merkezi’ne, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve Kartal sahiline 10 dakika mesafede yükselen Resim İstanbul projesi Orman etabı, Ortadoğu Grup imzası taşıyor...

Hep İstanbul projesi iletişim!

Ön satış sürecinin devam ettiği Hep İstanbul projesi iletişim bilgilerine göre projenin satış ofisi telefon numarası şu şekilde: 0212 359 37 01. Proje toplamda 1.413 konut ve 27 dükkandan meydana geliyor...

Hep İstanbul projesi Tekfen!

15 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Hep İstanbul projesi Tekfen, İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde hayata geçiriliyor. Proje, 11 tanesi yüksek, 15 tanesi alçak 26 adet bloktan oluşuyor...

Axis İstanbul projesi ödeme tablosu!

Axis İstanbul projesi ödeme tablosu kapsamında yüzde 25 peşinatla 36 aya kadar sıfır faizle taksitlendirmelerde ödemelerde yüzde 5, yüzde 50 peşinatla 36 aya kadar sıfır faizle taksitlendirmelerde ise ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor...

Botanica İstanbul projesi Haberi

Botanica İstanbul projesi

Mutlu İnşaat ve Ak Proje imzası taşıyan Botanica İstanbul Evleri İstanbul Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. 7 blok halinde yükselen proje yarın basına tanıtılacak. 


Daire teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Botanica İstanbul Beylikdüzü'nde 522 adet konut mevcut. Proje 28 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. 


Beylikdüzü Botanica İstanbul iletişim numarası 444 70 61 olarak belirlendi. Marmara Park AVM'nin karşısında olan proje 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinden oluşuyor. 


Botanica İstanbul Evleri fiyatları 1 oda 1 salon dairelerde 266 bin TL, 2 oda 1 salon dairelerde 325 bin TL, 3 oda 1 salon dairelerde ise 465 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Beylikdüzü Botanica İstanbul iletişim

Tel: 444 70 61 

Botanica İstanbul iletişim

Web adresi: burasitambanagore.com

Özge...