24 / 04 / 2024

Botanica İstanbul Beylikdüzü projesi satışta!

Botanica İstanbul Beylikdüzü projesi satışta!

Firma: Mutlu İnşaat-Ak Proje

Proje: Botanica İstanbul

Mutlu İnşaat ve Ak Proje imzasını taşıyan Botanica İstanbul projesinde satışlar başladı. Beylikdüzü'nde yükselen Botanica İstanbul projesinde ortalama metrekare birim fiyatı 2 bin 800 TL...




Mutlu İnşaat ve Ak Proje tarafından hayata geçiriliyor olan  Botanica İstanbul  projesi Beylikdüzü Marmara Park AVM'nin karşısında yükseliyor.  Beylikdüzü Botanica İstanbul projesinde satışlar 2 gün sonra cuma günü başlıyor. Botanica İstanbul'da dairelerin metrekare ortalama fiyatı 2 bin 800 TL.


7 blok olarak tasarlanan Botanica İstanbul projesinde blokların kat yüksekliği 10 olarak belirlendi. Botanica İstanbul projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.


Botanica İstanbul Beylikdüzü projesi satışta!


28 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor olan Botanica İstanbul projesi 522 adet konuttan meydana geliyor. Projede yüzme havuzu, fitness, sauna, çocuk oyun alanları, spor alanları gibi sosyal donatılar bulunuyor.


Botanica İstanbul Beylikdüzü teslim tarihi Aralık 2016 yılı olarak belirtiliyor. Botanica İstanbul satış ofisi Marmara Park AVM'nin arka girişinin karşısında yer alıyor. Maketi hazır olan Botanica İstanbul'un satış ofisi hizmete açık.



Tel: 0533 365 70 00

Web adresi: burasitambanagore.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön