29 / 03 / 2024

Huzurlu Marmara Beylikdüzü Projesi satılık daire fiyatları!

Huzurlu Marmara Beylikdüzü Projesi satılık daire fiyatları!

Huzurlu İnşaat'ın Ekim 2018'de teslim edeceği Huzurlu Marmara Beylikdüzü projesinde fiyatlar 261 bin liradan başlıyor.Huzurlu Marmara projesi Huzurlu İnşaat tarafından İstanbul Beylikdüzü bölgesinde inşa ediliyor.



Son dönemde konut projelerinin başkenti olan bölgede kalitesiyle ön plana çıkacak bir yapı inşa edecek olan Huzurlu İnşaat, bu yatırım için 90 milyon lira ayırdı.


Huzurlu Marmara fiyatları 261 bin lira

Daire fiyatlarının 261 bin liradan başlamakta olduğu Huzurlu Marmara'da 500 daireyle birlikte ticari birimler bulunacak. Tasarımı, mimarisi ve aile konsepti anlayışıyla ön plana çıkan projede ön talep süreci devam ediyor.


Projede 2 bin kişi yaşayacak

Daha önce Marmara bölgesinde binlerce konutun altına imzasını atan Huzurlu İnşaat, 2 bin kişinin yaşayacağı yeni projesiyle sektörde farklı bir iz bırakacak. Ekim ayı içerisinde satışların başlayacağı dev yatırım 27 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek. 


Beylikdüzü Huzurlu Marmara Ekim 2018'de teslim

En küçük dairenin 97 metrekare olarak belirlendiği Huzurlu Marmara'da evler 177 metrekareye kadar çıkabiliyor. Yüzde 35 peşinat ödeyip kalan miktarın Huzurlu İnşaat bünyesinde tamamlandığı Huzurlu Marmara Evleri Ekim 2018'de teslim edilecek.


Beylikdüzü, konut projeleri açısından neyi ifade ediyor?

İstanbul'un gelişen yüzü konumundaki Beylikdüzü, site tarzındaki yapılaşmanın öncüsü diyebiliriz. Son dönemde ulaşım açısından yeni projelerin hayata geçirildiği bölge, konut alıcılarına yüksek prim vaat ediyor. Kiralık konut piyasasının gayet canlı olduğu bölgeye son imza Huzurlu İnşaat'tan geliyor. Ev almak isteyenlerin ulaşım ve yapımcı firma kriteri, Huzurlu Marmara'da yüzde 100 doğru cevabı veriyor. Bölge ulaşım açısından kolay, ayrıca Huzurlu İnşaat gayrimenkul sektörünün lokomotif kuruluşları arasında yer alıyor. Bu tabloda Huzurlu Marmara'dan ev almak çok cazip gözüküyor.


Türkiye


Geri Dön