19 / 04 / 2024

Resital Beylikdüzü satışta! Yeni proje!

Resital Beylikdüzü satışta! Yeni proje!

Arcı Tasarı ve Mimarlık tarafından İstanbul’un gelişen bölgesi Beylikdüzü Kavaklı’da hayata geçirilen Resital Beylikdüzü projesi satışta. Projede 2+1'lerin fiyatları 499 bin TL'den başlıyor.



İstanbul'un en hızlı gelişen Beylikdüzü'de inşa edilen Resital Beylikdüzü projesinde satış süreci devam ediyor. Proje Arcı Tasarı ve Mimarlık imzasıyla yükseliyor.

Toplam 236 adet konut ve çeşitli ticari alanlardan meydana gelen Resital Beylikdüzü projesinde daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks şeklinde dizayn edildi. Projede dairelerin alanları 91 metrekare ile 310 metrekare arasında değişiyor. 

Resital Beylikdüzü satışta! Yeni proje!

Kavaklı’daki merkezi konumu ile dikkat çeken Resital Beylikdüzü'de E-5 karayolu, metrobüs, yakında tamamlanması planlanan Beylikdüzü metro durağı, hastaneler ve Beylikdüzü sahile yakın konumda bulunuyor.

Resital Beylikdüzü projesinin sosyal donatı alanları arasında özel güvenlik, spor salonu, sauna, fitness ve otopark yer alıyor.

Resital Beylikdüzü satışta! Yeni proje!

Resital Beylikdüzü projesinde dairelerin 2020 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor. Proje 2+1 dairelerin fiyatları 499 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Resital Beylikdüzü iletişim:
Adres: Barış, Resital, Eğitim Vadisi Bulvarı, Beylikdüzü/İstanbul

 


Geri Dön