25 / 04 / 2024

Botanica İstanbul fiyatları

Botanica İstanbul fiyatları

Mutlu inşaat ve Ak Proje ortak girişimi ile Beylikdüzü'nde yükselen Botanica İstanbul'da metrekare fiyatları 2 bin 700 liradan başlıyor.

Botanica İstanbul 21 Nisan'da Abu Dabi'de görücüye çıkacak!

Beylikdüzü'ne 477 dairelik botanik konsepti getiriyor Mutlu İnşaat ve Ak Proje'nin ortak girişimiyle Beylikdüzü'nde inşa edilen Botanica İstanbul projesi bölgeye yeni bir konsept getiriyor.

Botanica İstanbul'da 1+1 daireler aile bloklarından ayrıldı!

İstanbul Esenyurt'ta Mutlu İnşaat ve Ak Proje'nin ortak girişimi ile hayata geçirdikleri Botanica İstanbul metrekaresi 2 bin 700 liraya satışa çıktı.

Botanica İstanbul metrekaresi 2 bin 700 TL'den satışa çıktı!

Mutlu İnşaat ve Ak Proje 'nin ortak girişimi ile hayata geçirilen Botanica İstanbul, metrekare fiyatı 2 bin 700 TL 'den satışa çıktı.

Botanica İstanbul 2.700 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı!

Mutlu İnşaat ve Ak Proje'nin ortak girişimi ile hayata geçirdikleri Botanica İstanbul 28.000 metrekare alan üzerinde kurulu 7 blok 477 daireden oluşuyor.

Botanica İstanbul Beylikdüzü projesi satışta!

Mutlu İnşaat ve Ak Proje imzasını taşıyan Botanica İstanbul projesinde satışlar başladı. Beylikdüzü'nde yükselen Botanica İstanbul projesinde ortalama metrekare birim fiyatı 2 bin 800 TL...

Fikirtepe Concord İstanbul fiyatları ne kadar?

Concord İstanbul Konutları 11 bin 504 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor. 1+0'dan 3+1'e kadar farklı daire tiplerinin yer aldığı projede satışlar devam ediyor. Peki Fikirtepe Concord İstanbul fiyatları ne kadar?

Teknik Yapı Concord İstanbul fiyatlar!

Teknik Yapı Concord İstanbul fiyatlar kapsamında peşin alımlarda yüzde 12'ye varan indirim yapılıyor. İlk etap teslimlerin Aralık 2016 tarihinde gerçekleşeceği projede yüzde 0,39 faiz oranı ile 60 ay vade imkanı sunuluyor.

Maltepe Ritim İstanbul fiyatları ne kadar?

Dairelerin alanları minimum 36 metrekare olarak dizayn edilen Ritim İstanbul Konutları Kartal İdo İskelesi’ne 3 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Peki Maltepe Ritim İstanbul fiyatları ne kadar?

Fikirtepe Concord İstanbul fiyatları!

Fikirtepe Concord İstanbul fiyatları dairelerin metrekarelerine göre farklılık gösteriyor. Toplam 1.175 adet dairenin yer aldığı proje 11 bin 504 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Maltepe Ritim İstanbul fiyatları!

Toplam 863 rezidanstan meydana gelen projede dairelerin tipleri 1+1' den 5+1' e kadar farklılık gösteriyor. Maltepe Ritim İstanbul fiyatları 445 bin TL' den başlangıç gösteriyor.

Teknik Yapı Tuzla Evora İstanbul fiyatları!

Daire tiplerinin 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık göstererek dizayn edildiği proje toplam 300 dönüm arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Teknik Yapı Tuzla Evora İstanbul fiyatları 166 bin 600 TL'den başlıyor.

Maltepe Ritim İstanbul fiyatlar!

Toplamda 863 rezidans, 114 ofis ve 53 home ofisten oluşan Ritim İstanbul Maltepe'de satışlar devam ediyor. Projede 2 bin 600 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor. İşte Maltepe Ritim İstanbul fiyatlar...

Dumankaya Ritim İstanbul fiyatları ne kadar?

Marmaray durağına 2 kilometre yakınlıkta inşa edilen Ritim İstanbul Evleri'nde satışlar devam ediyor. Proje Dumankaya İnşaat imzası ile yükseliyor. Peki Dumankaya Ritim İstanbul fiyatları ne kadar?

Teknik Yapı Evora İstanbul fiyatları ne kadar?

Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakın konumda bulunan Evora İstanbul Residence'de peşin alımlarda yüzde 12 indirim uygulanıyor. Peki Teknik Yapı Evora İstanbul fiyatları ne kadar?

Marina Evleri Deniz İstanbul fiyatları!

Marina Evleri Deniz İstanbul fiyatları 3 milyon TL'den başlangıç gösteriyor. İstanbul Beylikdüzü Yakuplu bölgesinde inşa edilen projede konutlar 2016 yılı içerisinde teslim edilecek.

Business İstanbul fiyatları!

Business İstanbul fiyatları ofislerin metrekarelerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin 2017 yılının ilk çeyreğinde gerçekleşmesi öngörülen projede 48 aya varan vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

İş GYO Inİstanbul fiyatları ne kadar?

Eski Şişecam Fabrikası arsası üzerinde inşa edilen Inİstanbul Topkapı 411 bin 941 metrekare inşaat alanından oluşuyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. Peki İş GYO Inİstanbul fiyatları ne kadar?

İş GYO Inİstanbul fiyatları!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 3 bin 565 daire yer alıyor. Proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında yükseliyor. İş GYO Inİstanbul fiyatları 320 bin TL'den başlıyor.

Botanica İstanbul fiyatları Haberi

Botanica İstanbul fiyatları

Mutlu inşaat ve Ak Proje ortak girişimi ile Beylikdüzü'nde yükselen Botanica İstanbul'da metrekare fiyatları 2 bin 700 liradan başlıyor.  7 blokta toplam 477 konutun bulunduğu sitede evlerin yüzde 30'unu sattıklarını belirten Ak Proje Yönetim Kurulu Başkanı Adem Soytekin hasılat beklentilerinin 250 milyon lira olduğunu söyledi.  Yabancı ilgisi yoğun Satışa çıktıkları günden bu yana yabancı ilgisinin de yoğun olduğunu aktaran Soytekin, "Abu Dabi City Scape fuarında bu ilgi net olarak gözlendi. Şimdi ev alan ileride kazanacak. Daireler bittiğinde metrekare fiyatının 4 bin lirayı aşmasını bekliyoruz" dedi.  


48 ay sıfır faiz 

Yola cepheli 2 blok 1+1 ev-ofis konseptiyle tasarlandı ve giriş ve çıkışları ayrı tutuldu. 2+1,3+1 ve 4+1 daireler diğer 5 blokta konumlandırıldı. Konut alıcısı için 48 aya varan faizsiz farklı ödeme...