27 / 04 / 2024

Botanica İstanbul nerede

Botanica İstanbul nerede

Mutlu inşaat ve Ak Proje ortak girişimi ile Beylikdüzü'nde yükselen Botanica İstanbul'da metrekare fiyatları 2 bin 700 liradan başlıyor.

Botanica İstanbul Beylikdüzü ödeme planı!

Botanica İstanbul Beylikdüzü ödeme planı kapsamında yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Konut teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan projenin yüzde 80'i yeşil alandan oluşuyor.

Esenyurt Botanica İstanbul satılık!

Esenyurt Botanica İstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Atatürk Havalimanına 10 dakika uzaklıkta bulunan projede lansmana özel fırsatlar sunuluyor.

Beylikdüzü Botanica İstanbul nerede?

Botanica İstanbul Evleri fiyatları metrekare bazında 2 bin 700 TL'den başlıyor. Mutlu İnşaat ve Ak Proje imzası taşıyan proje 7 blok halinde yükseliyor. Peki Beylikdüzü Botanica İstanbul nerede?

Botanica İstanbul lansman fiyatları!

Mutlu İnşaat ve Ak Proje imzası ile hayata geçirilen Botanica İstanbul lansman fiyatları 266 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje Marmara Park AVM'nin karşısında inşa ediliyor.

Botanica İstanbul'da satışlar başladı!

Mutlu İnşaat ve Ak Proje'nin ortak girişimi ile hayata geçirdikleri Botanica İstanbul, 28 bin metrekare alan üzerinde kurulu 7 blok 477 daireden oluşuyor.

Botanica İstanbul'un lansman öncesi yüzde 30'u satıldı!

Mutlu İnşaat ve Ak Proje’nin ortak girişimi ile hayata geçirdikleri Botanica İstanbul, 28.000 metrekare alan üzerinde kurulu 7 blok 477 daireden oluşuyor.

Botanica istanbul Esenyurt'ta metrekaresi 2 bin 700 liraya!

Mutlu İnşaat ve Ak Proje Esenyurt'a yeni bir proje hazırlıyor. Botanica İstanbul adı , verilen projede konut fiyatları metrekare bazında 2 bin 700 liradan başlıyor. Projeden 48 aya varan faizsiz ödeme seçenekleri ile konut sahibi olunabiliyor.

Botanica İstanbul metrekaresi 2 bin 700 TL'den satışa çıktı!

Mutlu İnşaat ve Ak Proje 'nin ortak girişimi ile hayata geçirilen Botanica İstanbul, metrekare fiyatı 2 bin 700 TL 'den satışa çıktı.

Botanica İstanbul satılık daire!

Botanica İstanbul satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı. Toplam 477 adet daireden oluşan projede yüzde 5'ten başlayan peşinatlar ve 48 aya varan faizsiz ödeme seçenekleri uygulanıyor.

Botanica İstanbul 2.700 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı!

Mutlu İnşaat ve Ak Proje'nin ortak girişimi ile hayata geçirdikleri Botanica İstanbul 28.000 metrekare alan üzerinde kurulu 7 blok 477 daireden oluşuyor.

Botanica İstanbul Evleri nerede?

Daire teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Botanica İstanbul'da 522 adet konut bulunuyor. Proje 7 blok halinde yükseliyor. Peki Botanica İstanbul Evleri nerede?

Botanica İstanbul satış ofisi telefon!

Botanica İstanbul satış ofisi telefon numarası 444 70 61 olarak belirlendi. 7 blok şeklinde yükselen projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi.

Botanica İstanbul teslim tarihi!

Beylikdüzü Botanica İstanbul teslim tarihi Aralık 2016 olarak belirlendi. Projedeki satılık dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.

Botanica İstanbul ulaşım!

Botanica İstanbul ulaşım bilgilerine proje Marmara Park AVM'nin karşısında yer alıyor.İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yükselen proje Mutlu İnşaat ve Ak Proje tarafından hayata geçiriliyor.

BCC INVEST 0255 İstanbul nerede?

Toplam 8 bin 770 metrekaresi yeşil alandan meydana gelen projede 48 adet residence ve 7 adet villa yer alıyor. Peki BCC INVEST 0255 İstanbul nerede?

Hep İstanbul nerede?

Dairelerin minimum 70 metrekare olarak dizayn edildiği Hep İstanbul Residence 11 blok halinde yükseliyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. Peki Hep İstanbul nerede?

Sefaköy Royal İstanbul nerede?

Bir bloğunun ilk 6 katı satışa açılan Royal İstanbul Konutları'nın 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Proje Babacan Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Sefaköy Royal İstanbul nerede?

Pearl of İstanbul nerede?

Pearl of İstanbul Hema İnşaat imzası ile hayata geçirilecek. 11 bloktan meydana gelen proje 62 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükselecek. Peki Pearl of İstanbul nerede?

Royal İstanbul nerede?

Teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşeceği Royal İstanbul Konutları Babacan Yapı imzasıyla 4 blok halinde inşa ediliyor. Peki Royal İstanbul nerede?

Tekfen Emlak Hep İstanbul nerede?

11 blok şeklinde yükselen Hep İstanbul Evleri Tekfen Emlak imzası ile İstanbul Avrupa Yakası'nda inşa ediliyor. Peki Tekfen Emlak Hep İstanbul nerede?

Gül Proje Viraİstanbul nerede?

Toplam 92 bin arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Vira İstanbul Beylikdüzü'de teslimlerin 2017 yılının sonunda yapılması planlanıyor. Peki Gül Proje Viraİstanbul nerede?

Keleşoğlu projesi Deniz İstanbul nerede?

4 bin 500 adet daireden meydana gelen Deniz İstanbul projesinde Keleşoğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Keleşoğlu projesi Deniz İstanbul nerede?

Keleşoğlu İnşaat Denizİstanbul nerede?

Toplam 4500 adet daireden meydana gelecek olan projede daire alanları 553 metrekareden başlıyor. Projede daire teslimleri 2021 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Keleşoğlu İnşaat Denizİstanbul nerede?

Adım İstanbul nerede?

Toplamda 7 bloktan meydana gelen Adım İstanbul 26 milyon 307 bin 525 TL yatırım bedeliyle hayata geçirilecek. Proje 573 daire ve 34 dükkan bulunuyor. Peki Adım İstanbul nerede?

Denizİstanbul nerede?

Denizİstanbul Evleri'nde teslimlerin 2021 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. Lansmanı 2015 yılının 3. çeyreğinde gerçekleşecek olan proje 6 etaptan oluşuyor. Peki Denizİstanbul nerede?

Fikirtepe Concord İstanbul nerede?

Concord İstanbul ödeme planı kapsamında 60 aya varan vade imkanı sunuluyor. Toplam 1.175 adet konuttan oluşan proje 11 bin 504 metrekarelik arsa alanına sahip. Peki Fikirtepe Concord İstanbul nerede?

Marina Evleri Deniz İstanbul nerede?

Toplam 87 adet villadan meydana gelen Marina Evleri projesi Deniz İstanbul'un etabı olarak yükseliyor. Projede teslimlerin 2016 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Marina Evleri Deniz İstanbul nerede?

Botanica İstanbul nerede Haberi

Botanica İstanbul nerede

Mutlu inşaat ve Ak Proje ortak girişimi ile Beylikdüzü'nde yükselen Botanica İstanbul'da metrekare fiyatları 2 bin 700 liradan başlıyor.  7 blokta toplam 477 konutun bulunduğu sitede evlerin yüzde 30'unu sattıklarını belirten Ak Proje Yönetim Kurulu Başkanı Adem Soytekin hasılat beklentilerinin 250 milyon lira olduğunu söyledi.  Yabancı ilgisi yoğun Satışa çıktıkları günden bu yana yabancı ilgisinin de yoğun olduğunu aktaran Soytekin, "Abu Dabi City Scape fuarında bu ilgi net olarak gözlendi. Şimdi ev alan ileride kazanacak. Daireler bittiğinde metrekare fiyatının 4 bin lirayı aşmasını bekliyoruz" dedi.  


48 ay sıfır faiz 

Yola cepheli 2 blok 1+1 ev-ofis konseptiyle tasarlandı ve giriş ve çıkışları ayrı tutuldu. 2+1,3+1 ve 4+1 daireler diğer 5 blokta konumlandırıldı. Konut alıcısı için 48 aya varan faizsiz farklı ödeme...