19 / 03 / 2024

Sur Yapı Axis İstanbul fiyat!

Sur Yapı Axis İstanbul fiyat!

Firma: Sur Yapı

Proje: Axis İstanbul

Satış süreci devam eden Axis İstanbul ofis projesi toplamda 195 adet ofisten meydana geliyor. Projede 7 bin 500 metrekareye kadar birleştirilebilir ofisler yer alıyor. İşte Sur Yapı Axis İstanbul fiyat listesi...



Sur Yapı  Axis İstanbul  fiyat bilgisinden önce kısaca projeden bahsedelim.  Sur Yapı  ve Hayat Holding tarafından inşa edilen Bayrampaşa Axis İstanbul'da yer alan ofislerin büyüklükleri  90 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


Sur Yapı Axis İstanbul'un sosyal imkanları içerisinde print center geniş lobi alanları, oturma terasları, hobi ve oyun odası, spor salonu, toplantı salonları, sinema salonları, arşiv odası, AVM, restoranlar, fitness center, kat bahçeleri ve kafeler bulunuyor.


Yüzde 10 indirim ve 60 ay vade farksız ödeme kolaylığı sağlanan Axis İstanbul ofisleri metrobüse 600 metre mesafede hayata geçiriliyor. İstanbul Bayrampaşa'da yer alan Axis İstanbul ofis projesinin Aksaray-Yenikapı-Sultanahmet-Sirkeci, Atatürk Havalimanı, Taksim-Mecidiyeköy-Levent, Üsküdar-Kadıköy-Kartal gibi şehir merkezi noktalarına ulaşım kolaylığı mevcut.


Sur Yapı Axis İstanbul fiyat!


2016 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanan Axis İstanbul ofis fiyatları 320 bin dolardan başlangıç gösteriyor. 


Axis İstanbul satış ofisi: Topçular Mah. Osman Gazi Cad. Bayrampaşa Metro İstasyonu Yanı  Eyüp / İstanbul


Axis İstanbul iletişim

Telefon: 444 5 787- (0212) 565 64 48 - 49

Web: http://www.axisistanbul.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön