18 / 04 / 2024

Sur Yapı Axis İstanbul nerede?

Sur Yapı Axis İstanbul nerede?

Firma: Sur Yapı

Proje: Axis İstanbul

Sur Yapı Axis İstanbul nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Avrupa yakası Bayrampaşa bölgesinde, metronun Bayrampaşa durağının hemen yanında deniliyor. Proje, Sur Yapı tarafından yaşama geçiriliyor...



Toplamda 195 adet A Plus ofisten meydana gelen Sur Yapı  Axis İstanbul  nerede sorusuna cevap vermeden önce projenin diğer bilgilerine geçelim. Projede sabit kur avantajı yer alıyor. 


Bayrampaşa Axis İstanbul'un sosyal alanları arasında;  AVM, sinema salonları, restoranlar, kafeler, kat bahçeleri, toplantı salonları, print center, hobi ve oyun odası, fitness center, oturma terasları, IT hizmeti, concierge ve vale hizmeti ve arşiv odası mevcut. 


Sur Yapı Axis İstanbul nerede sorusuna İstanbul Avrupa yakası Bayrampaşa bölgesinde, metronun Bayrampaşa durağının hemen yanında cevabı veriliyor. Projede 72 aya kadar vadelendirme yapılıyor. 


Ofislerin alanlarının 73 ile 210 metrekare arasında değiştiği Suryapı Axis İstanbul'da  2 bin 400 ile 10 bin metre kare büyüklüğüne kadar alan birleştirme imkanı bulunuyor. 


Sur Yapı Bayrampaşa Axis İstanbul projesinde; yüzde 25 peşinatla vade farksız 36 aya kadar taksitlendirme yapıldığında ödemelerde yüzde 5 indirim, yüzde 50 peşinatla vade farksız 36 aya kadar taksitlendirme yapıldığında ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor. 


Sur Yapı Axis İstanbul nerede?


Sur Yapı Axis İstanbul nerede?


Telefon: 444 5 787- (0212) 565 64 48 - 49

Web: http://www.axisistanbul.com.tr/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön