25 / 04 / 2024

Sur Yapı Axis İstanbul Ofisleri nerede?

Sur Yapı Axis İstanbul Ofisleri nerede?

Firma: Sur Yapı

Proje: Axis İstanbul

Ödeme planı kapsamında yüzde 10 indirim uygulanan Axis İstanbul ofis projesi Sur Yapı imzası ile inşa ediliyor. Peki Sur Yapı Axis İstanbul ofisleri nerede?



Axis İstanbul projesinde teslimlerin 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. Projede yer alan dairelerin alanları 90 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Sur Yapı  Axis İstanbul  Ofisleri nerede sorusuna İstanbul Avrupa Yakası Bayrampaşa yanıtını verebiliriz. Projede 7 bin 500 metrekareye kadar birleştirilebilir ofisler yer alıyor.


"A Plus kampanya" ile yüzde 10 indirim ve 60 ay vade farksız ödeme imkanı sağlanan Axis İstanbul Bayrampaşa'da ofisler 320 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Axis İstanbul ofis projesinin ortak yaşam alanları arasında; restoranlar, fitness center, AVM, spor salonu, arşiv odası, print center, kat bahçeleri, kafeler, hobi ve oyun odası, sinema ve toplantı salonları, oturma terasları ve geniş lobi alanları yer alıyor.


Bayrampaşa Axis İstanbul 'un Atatürk Havalimanı, Üsküdar-Kadıköy-Kartal, Aksaray-Yenikapı-Sultanahmet-Sirkeci, Taksim-Mecidiyeköy-Levent, Taksim-Mecidiyeköy-Levent gibi noktalara ulaşım kolaylığı bulunuyor.


Sur Yapı Axis İstanbul Ofisleri nerede?

Adres: Topçular Mah. Osman Gazi Cad. Bayrampaşa Metro İstasyonu Yanı  Eyüp / İstanbul


Axis İstanbul Ofis ve AVM iletişim

Telefon: 444 5 787- (0212) 565 64 48 - 49

Web: http://www.axisistanbul.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön