25 / 04 / 2024

Esenyurt Star Towers satılık!

Esenyurt Star Towers satılık!

Firma: RDS ve Reform İnşaat Ortaklığı

Proje: Star Towers

İstanbul Avrupa yakası Esenyurt'ta hayata geçirilen ve RDS ile Reform İnşaat tarafından konumlandırılan Esenyurt Star Towers satılık daire fiyatları... Esenyurt Star Towers projesinde teslimler hemen yapılıyor...



Esenyurt Star Towers satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlanıyor. Proje, RDS ve Reform İnşaat tarafından İstanbul Avrupa yakası Esenyurt'ta hayata geçiriliyor. Toplamda 679 konuttan oluşan Esenyurt Star Towers projesinde 109 adet te ticari alan bulunuyor.


Esenyurt Star Towers satılık!


Esenyurt Star Towers satılık daire fiyatları 240 bin liradan başlıyor. Projedeki;


1+1'ler 240 bin lira,

2+1'ler 306 bin liradan başlıyor.


İçinde bir çok ödeme planının bulunduğu Esenyurt Star Towers projesinde; yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar banyosu, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, spor alanları, kapalı otopark gibi sosyal olanaklar bulunuyor. Toplamda 5 bloktan oluşan Esenyurt Star Towers'ta ister banka kredisi kullanabiliyorsunuz, ister firma bünyesindeki ödeme seçeneklerinden yararlanabiliyorsunuz.


Esenyurt Star Towers projesinde teslimler hemen gerçekleştiriliyor. Proje Esenyurt Kıraç2ta Atatürk Caddesi üzerinde yer alıyor.


Esenyurt Star Towers iletişim;


Telefon: 444 16 77

Web Adresi: www.startowers.com.tr


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön