26 / 04 / 2024

Esenyurt Samsun Towers satılık!

Esenyurt Samsun Towers satılık!

Firma: Ersa İnşaat

Proje: Samsun Towers

Ersa İnşaat tarafından yükselen Esenyurt Samsun Towers satılık daire fiyatları ‘nın detaylarını haberimizde inceleyebilirsiniz…





Samsun Towers projesi konum olarak İstanbul Esenyurt'ta hayata geçiriliyor. 5 kule halinde yükselen Esenyurt  Samsun Towers  projesinin kuleleri 33 katlı olarak tasarlandı. 


İçerisinde 1.550 adet dairenin bulunduğu Esenyurt Samsun Towers satılık daire fiyatlarına ilişkin bilgiler haberimizin devamında yer alıyor. 


Esenyurt Samsun Towers projesinde bulunan dairelerin alan büyüklüğü 43 metrekareden başlıyor, 103 metrekareye kadar yükseliş gösteriyor. Esenyurt Samsun Towers satılık daire fiyatları ile ilgili ayrıntılar şöyle: 


Esenyurt Samsun Towers satılık daire fiyatları: 


İçerisinde stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin yer aldığı Esenyurt Samsun Towers satılık daireler ile ilgili Esenyurt Samsun Towers ödeme planı ile ilgili herhangi bir bilgi mevcut değil; çünkü projedeki tüm daireler satılmış durumda. Esenyurt Samsun Towers teslim bilgisi şöyle: 


Esenyurt Samsun Towers ne zaman teslim edilecek? 

Esenyurt Samsun Towers projesinin teslimleri 2014 yılında yapılacak.


Esenyurt Samsun Towers satılık!


Esenyurt Samsun Towers projesinin içerisinde yüzme havuzu, güneşlenme terasları, yürüyüş ve koşu alanları, güneşlenme terasları, kapalı otopark, mini futbol sahası, tenis kortu ve çocuk yüzme havuzu gibi olanaklar bulunuyor. 



Esenyurt Samsun Towers iletişim:


Esenyurt Samsun Towers adres : Talatpasa mh. Fatih Sultan Mehmet cd.1048 sk no: 25 Esenyurt/ ISTANBUL 



Telefon: 0 212 596 00 66

Web Adresi: www.samsuntowers.com

Gülay Odabaşı/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön