18 / 04 / 2024

leon

leon

Seat’ın en beğenilen modelleri arasında yer alan spor hatchback modeli Leon’un ekim ayı fiyat listesi belli oldu. İşte, Seat Leon’un 5 Ekim 2022 fiyat listesi…

Seat Leon’dan şok fiyat! Elinizi çabuk tutun! İşte 26 Eylül 2022 fiyat listesi…

İspanyalı otomobil üreticisi Seat’nın son yıllardaki en popüler modeli olan Leon’un eylül ayı fiyat listesi açıklandı. İşte, Seat Leon’un 26 Eylül 2022 fiyat listesi…

Yeni Seat Leon’u görünce şok olacaksınız! İşte 20 Eylül 2022 fiyat listesi…

Avrupalı otomotiv devi Seat’nın son yıllardaki en popüler modeli olan Leon’un eylül ayı fiyatı belli oldu. İşte, Seat Leon’un 20 Eylül 2022 fiyat listesi…

Seat Leon kaç lira? Görünce şok olacaksınız! İşte Seat Leon’un 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

Volkswagen’ın yan kuruluşu olan Seat’nın son yıllarda Avrupa’daki en popüler modeli olan Leon’un eylül ayı fiyatı belli oldu. İşte, Seat Leon’un 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

Cupra Leon kaç lira? Resmen açıklandı! İşte, Cupra Leon’un 8 Eylül 2022 fiyat listesi…

İspanyol otomotiv devi Cupra’nın son yıllarda Avrupa’daki en popüler modeli olan Leon’un eylül ayı fiyatı belli oldu. İşte, Cupra Leon’un 8 Eylül 2022 fiyat listesi…

Bütün arabaların fiyatları artarken Seat Leon’a 1 lira bile zam gelmedi! 11 Ağustos 2022 fiyat listesi

Türkiye’nin en çok satan otomobil modellerinden biri olan Seat Leon'un fiyatları, ağustos ayının gelmesi ile birlikte birçok kişi tarafından araştırılmaya başlandı. Peki, Seat Leon fiyatları ne kadar? İşte 11 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Burla Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Burla Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 12 milyon 997 bin 180 TL sermaye bedeli ile Robert Sonman ve Leon Hananel ortaklığında kuruldu.

Seat Leon’da 110 bin TL kampanya indirimi! Leon’un Ekim 2023 fiyatı ne kadar oldu?

Ekim ayı fiyatlarını paylaşan Seat, Leon’da kampanya indirimini duyurdu. Seat, Leon modelini satın almak isteyenlere 110 bin TL kampanya indirimi uygulayacağını açıkladı.

Seat’ın ikonik modeli Leon’da Ağustos 2023 fiyatıyla yola devam!

Seat’ın en çok sevilen ve tercih edilen modellerinden biri olan ve artık ikonikleşen Leon modeline yönelik müjdeli bir haber geldi. Seat, eylül ayı kapsamında Leon’a zam yapmadığını duyurdu.

Seat Leon, Ibiza, Arona, Ateca ve Tarraco Eylül fiyatları açıklandı! Seat modelleri Eylül 2023 fiyatları ne kadar?

Seat Leon, Ibiza, Arona, Ateca ve Tarraco güncel Eylül 2023 fiyatları tek tek açıklandı. Peki Seat modelleri Eylül 2023 fiyatları ne kadar? İşte 5 Eylül 2023 fiyat listesi...

Seat Leon’a şok zam! Tam 99 bin TL zam geldi!

Seat’ın en çok sevilen ve en efsanevi modellerinden olan Leon’a ağustos ayı kapsamında tamı tamına 99 bin TL zam geldi. Seat, Leon modelinin yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladı.

Seat’ın efsanevi modeli Leon’a tam 151 bin TL zam geldi! Leon’un yeni fiyatını görenler resmen şoke oldu!

Seat, temmuz ayı kapsamında Leon modeline flaş bir zam yaptı. Seat’ın Türkiye pazarında en çok satılan modellerinden Leon’a tam 151 bin TL zam geldiği öğrenildi.

AUTOBEST ödüllü Seat Leon’a çılgın zam geldi! Leon’un yeni fiyatını görenler çok şaşırdı!

Seat, haziran ayı kapsamında tüm modellerinin fiyat listesini güncelledi. Bu kapsamda, Leon modeline büyük zam geldiği görüldü.

Seat Arona’ya bu ay tam 55 bin TL zam geldi! Yeni fiyatını görünler çok şaşırdı!

Seat, her ay olduğu gibi bu ay da yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden paylaştı. Seat’ın İbiza ve Leon’dan sonra en çok tercih edilen araçlarından Arona’ya tam 55 bin TL zam geldi.

Bir Seat efsanesi İbiza’nın yeni fiyatı belli oldu mu? İbiza’ya zam geldi mi?

Piyasaya sürdüğü her modelle her zaman ilk üçün adayı olmayı gelenek haline getiren Seat, Leon’dan sonra şimdi de Ibiza modeliyle modern kentlilerin kalbini çalmak için can atıyor. Her ay fiyatını güncelleyen Seat, haziran ayı kapsamında da fiyatlarını güncelledi ve İbiza’ya 23 bin TL zam yaptı.

Seat Leon Mayıs ayı fiyatı merak ediliyor! İşte 06 Mayıs 2023 fiyat listesi

İç Mekan olarak Seat Leon, geniş ve konforlu bir iç mekana sahiptir. Özellikle, yüksek kaliteli malzemeler kullanılarak tasarlanmıştır ve ergonomik düzenlemeler ile sürücü ve yolcuların rahatlığı düşünülmüştür.

Performansı ile ünlenmiş Seat Leon'a Nisan ayında 25.000 TL zam geldi! İşte yeni fiyatı

Seat markası Leon modelinde 2023'a dair bir çok teknolojik yenilikler sunuyor. Performanslı benzinli ve dizel motorlar, hibrit ve tam elektrikli motorlar bu yenilikler arasında. Peki Seat Leon Nisan 2023 fiyatları nedir? 

Sportif tasarımlı Seat Leon'un Mart ayı zammı yapıldı mı? 22 Mart 2023 fiyat listesi 

 Seat Leon'un geniş bir motor seçeneği sunması önemli bir özelliktir. Benzinli, dizel ve hibrit motor seçenekleri mevcuttur ve bu motorlar yüksek performans, düşük yakıt tüketimi sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Peki 22 Mart 2023 fiyat listesi nedir?

Seat Leon mart ayı fiyatı belli oldu! Özellikleri neler, fiyatı ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Seat Leon mart ayı fiyatı belli oldu. Peki, Seat Leon özellikleri neler, fiyatı kaç TL? İşte 21 Mart 2023 fiyat listesi...

leon Haberi

leon

Seat’ın 1999 yılında tanıttığı C segment modeli Leon, otomobil piyasasının en prestijli ödüllerinden biri olan Avrupa'da 2021 Yılının Satın Alınabilecek En İyi Otomobili ödülünü aldı.

Daha cesur bir dizayn, geniş alan ve baştan sona uzanan 'Infinite LED' arka farlar ile daha benzersiz bir duruşla sunulan yeni Leon, geri görüş kamerası ve otomatik park asistanı her seferinde sıkışık noktalarda size sürüş konforu sağlıyor.

Mükemmel bir şekilde entegre edilmiş yeni teknolojiler ile daha konforlu bir yolculuk vadeden Seat Leon, ihtiyaç olan tüm bilgileri kişiselleştirilebilen dijital gösterge paneli ve dokunmatik multimedya ekranıyla sürücünün konforunu zirveye taşıyor.

16 inç ve 18 inç arasında değişen alüminyum alaşımlı jantlarla her sürüşten keyif alacağınızı Leon, daha sportif bir görünümle geliyor.

Peki Seat Leon’un teknik özellikleri neler? İşte, Seat Leon’un özellikleri ve 5...