19 / 04 / 2024

Lera Mimarlık Restorasyon İnşaat Sanayi

Lera Mimarlık Restorasyon İnşaat Sanayi

Lera Mimarlık Restorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eda Uğur tarafından 20 bin liralık sermaye ile Şemsettin Günaltay Caddesi Köseoğlu İş Merkezi Kadıköy adresinde kuruldu.

Acş Mimarlık İnşaat Restorasyon Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acş Mimarlık İnşaat Restorasyon Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ali Can Şahin tarafından kuruldu.

Çayka Yapı Mimarlık Mühendislik'in merkez nakli yapıldı!

Çayka Yapı Mimarlık Mühendislik Restorasyon Hayvancılık Gıda Ve Süt Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı. Çayka Yapı Mimarlık Mühendislik'in merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Yeşilmen Mimarlık Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilmen Mimarlık Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Semih Yeşilmen tarafından kuruldu.

Akad Restorasyon Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Akad Restorasyon Mimarlık Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rana Ata tarafından kuruldu.

Podima Restorasyon Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Podima Restorasyon Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Tuğçe Güney tarafından kuruldu.

Zor Art Yapı Mimarlık Ve İnşaat Restorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zor Art Yapı Mimarlık Ve İnşaat Restorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Zor tarafından kuruldu.

Osmanoğlu Restorasyon Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanoğlu Restorasyon Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Oğuz Ergün ve Selçuk Ergün ortaklığında kuruldu.

Care Yapı Mimarlık Mühendislik Restorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Care Yapı Mimarlık Mühendislik Restorasyon Limited Şirketi Beşiktaş'ta Cihan Bakırhan tarafından kuruldu.

Sm Planlama Mimarlık Restorasyon Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sm Planlama Mimarlık Restorasyon Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Samet Kuzpınarı tarafından kuruldu.

Mayas Mimarlık Ve Restorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Mayas Mimarlık Ve Restorasyon Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Doğukan Ergül ve Mehmet Akif Çelik ortaklığında kuruldu.

Florya Restorasyon Mimarlık İnşaat Elektronik Tedarik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Florya Restorasyon Mimarlık İnşaat Elektronik Tedarik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de İsmail Özayyıldız  tarafından kuruldu.

Line Restorasyon Montaj Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Line Restorasyon Montaj Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Zuhal Bayraktar tarafından ortaklığında kuruldu.

Taştanlar Restorasyon Mimarlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taştanlar Restorasyon Mimarlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Mine Taştan tarafından kuruldu.

Lera Mimarlık Restorasyon İnşaat Sanayi Haberi

Lera Mimarlık Restorasyon İnşaat Sanayi


Lera Mimarlık Restorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 13 Eylül 2013 tarihinde 20 bin liralık sermaye ile kuruldu.


Lera Mimarlık Restorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu: Her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Lera Mimarlık Restorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres:  Şemsettin Günaltay Caddesi Köseoğlu İş Merkezi No:152/12...